28 / 03 / 2024

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tabakhane Deresi kenarında yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi. Çamyar 2 milyon 600 bin lira bedelle hayata geçirilen gençlik merkezinin 1 yılda teslim edileceğini söyledi.



Ünye Belediyesi tarafından Tabakhane Deresi kenarında yer tahsisi yapılan ve 5 bin 885 metrekarelik alan üzerinde, 2 bin 575 metrekare inşaat alanına sahip olacak olan Gençlik Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği alan incelemelerde bulunan Ünye Kaymakamı Mustafa demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaat yetkilileri ile görüşerek son durum hakkında bilgi aldılar.


"ÜNYE'MİZE FAYDALI BİR ESER KAZANDIRILIYOR"


İncelemeler sonrası açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Gençlik Merkezi'nin gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sağlanması açısından önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek Ünye'de önemli bir eksiğin daha giderildiğini ifade etti. Projenin ilk etapta ilçe tipi olduğunu belirten Başkan Çamyar, "Projemiz ilk etapta daha küçük bir projeydi ancak Genel Müdür Yardımcımızın yoğun gayret ve çabalarıyla il tipi bir Gençlik Merkezi haline geldi. Toplam 2 milyon 600 bin liralık bir proje ve teslim süresi bir yıl. Müteahhit firmamız proje inşaatına oldukça hızlı bir şekilde başladı. Ünye'mize güzel ve faydalı bir eser kazandırılıyor. Gençlik Merkezimiz aktif hale geldiğinde gençlerimizin sıkça uğrayıp vakit geçirecekleri alanların başında gelecek. Ünye'miz genel olarak adeta bir şantiye halinde ve hızlı bir değişim dönüşümün içerisinde. Devletimizden Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş'tan, Milletvekillerimizden gerekli desteği alıyoruz. Devletimizin bütün birimleri ile koordineli bir şekilde çalışmaya hizmet üretmeye devam ediyoruz. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.


"GENÇLERİN GÖZDE MEKANI OLACAK"


Ünye Gençlik Merkezi'nin şu anda stadyumun içinde faaliyet gösterdiğini kaydeden Spor İl Müdürü Mustafa Genç yaptığı açıklamada "Biz göreve başladığımız günden itibaren bu merkezi kurup, aktif hale getirmeyi kendimize görev bildik. İnşallah Gençlik Merkezimizi bir yıl gibi bir süre zarfında tamamlamayı planlıyoruz. Artık gençlerimiz Gençlik merkezindeki her alandan faydalanarak vakitlerini daha kaliteli geçirecekler. Dolayısıyla burası gençlerimizin gözde bir mekanı olacak.Ben öncelikle Ünye'ye bu merkezi kurma talebimizi onayladıkları için Gençlik Spor Bakanlığımıza, spora verdikleri desteklerden dolayı milletvekillerimize özellikle de Başbakan Yardımcımıza, araziyi tahsis eden Ünye Belediyemize ve Ünye Kaymakamımıza teşekkür ederim" dedi.


"ÜNYE İÇİN ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILIYOR"


Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise, "Ben öncelikle göreve geldiği günden bu yana çok önemli işlere imza atan Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar'a teşekkür etmek istiyorum. Ünye için çok önemli ve faydalı hizmetler yapılıyor. Ben de bu süreçte Ünye için elimden ne geliyorsa onu yapmaya gayret ediyorum. Ünye 35 vilayetten daha fazla bir nüfusa sahip bir ilçe. Buraya il tipi bir gençlik merkezinin yapılması aslında bizim hakkımızdı. Bu güzel eserin Ünye'mize kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Mir Kuzey


Geri Dön