20 / 04 / 2024

Orhan Düzgün: Havalimanında araç giriş çıkış yerleri değerlendirilmeli!

Orhan Düzgün: Havalimanında araç giriş çıkış yerleri değerlendirilmeli!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu...




Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Havalimanı’nda incelemelerde bulunarak, araç ve yolcu trafiğini rahatlatıcı düzenlemeler ile Kayseri’nin turizmine ve tanıtımına katkı sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Vali Düzgün, hava limanında araç giriş çıkış yerleri ile taksi durağının yeniden değerlendirilmesinin şart olduğunu açıkladı. 


Vali Düzgün’ü, havalimanına gelişinde, Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile Havalimanı Müdürü Fatih Koşak karşıladı. Şehrin değişen, gelişen ve büyüyen yapısıyla birlikte yolcu trafiği artan, Kapadokya Bölgesi’nin de uçuş kapısı olması nedeniyle turistlerin yoğun giriş çıkış yaptığı Kayseri Havalimanı’nın, daha kaliteli ve etkin hizmet vermesi amacıyla havalimanına gelen Vali Düzgün, ilk olarak kimi zaman yoğunlukla birlikte şikâyetlere de konu olan iş ve dış hatlar yolcu giriş ve çıkışlarının bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. 


Mevcut durumu yerinde gören ve ilgililerle birlikte değerlendirmelerde bulunan Vali Düzgün, hem yolcuları hem de yolcuları karşılayan ya da uğurlayan vatandaşları rahatlatıcı çözümler üretmenin gerekliliğine işaret ederek, araç giriş ve çıkış güzergahları ile taksi durağının yeniden değerlendirilmesinin şart olduğunu belirterek, ilgililere bu konu hakkında talimat verdi. İç hat ve dış hatlar binasında da incelemelerde bulunan Vali Düzgün, havalimanı içerisinde kurulu bulunan turizm bürosunu da ziyaret ederek, fiziki mekânı inceledi. 


İnsanlar üzerindeki ilk izlenimin önemine işaret eden Vali Düzgün, Kayseri’ye ilk kez gelen bir turistin kent hakkındaki ilk izlenimini havalimanında edindiğini, bu nedenle danışmanlık ve enformasyon hizmetlerinin büyük önem taşıdığını söyledi. 


İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’a, turizm bürosunun yeniden daha aktif hale getirilmesi ve Kayseri’nin turizm değerlerini tanıtan görsellere daha sık yer verilmesi talimatını veren Vali Düzgün, havalimanının güvenliğini sağlayan 350 kameranın görüntülerinin toplandığı güvenlik odasında da incelemelerde bulundu. 


Güncel Turizm


Geri Dön