25 / 04 / 2024

Orhangazi Şenocak Apartmanı'nda dönüşüm yapılacak mı?

Orhangazi Şenocak Apartmanı'nda dönüşüm yapılacak mı?

Orhangazi Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı yarın yapılacak. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartmanı'nda uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak.



Orhangazi Belediye Meclisi Mart-2015 Toplantısı yarın 14.00te Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda başlayacak. 9 maddeden oluşan Belediye Meclisi Toplantısında geçtiğimiz ay yapılan ancak DP Grubu'nun itirazı ile iptal edilen Denetim Komisyonu Seçimi bir kez daha gizli oyla yapılacak seçimle yenilenecek. Belediye meclisi gündeminin dikkat çeken maddelerinden biri de Şenocak Apartmanı'nda uygulanacak kentsel dönüşüm uygulaması ile ilgili karar olacak. Gündemin 7.maddesine göre; "Mülkiyeti İhsan Şenocak'a ait ilçemiz Camiikebir Mahallesi 294 ada, 14 parsel sayılı taşınmazın imar plan değişikliği önerisi İmar Komisyonu'na havale edilecek. 


KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

Orhangazi Belediyesi Mart Ayı Toplantısı gündeminde; Hürriyet Mahallesi'ne sentetik çim sahası yapılabilmesi için yer tahsisi, Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde değişiklik yapılması, Hürriyet Mahallesi'ne Kur'an Kursu için yer tahsisi ile çeşitli imar palanı değişiklikleri önerileri yer alıyor. Gündemin en çok dikkati çeken maddelerinden birisi ise;" Orhangazi Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdüriüğü"nün "Orhangazi Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü" olarak değiştirilmesi yer alıyor. Gürle Mahallesi muhtarlık binası altında bulunan köy kahvesi de yeniden kiralanacak. 


Yenigün


Geri Dön