26 / 04 / 2024

Orhangazi'de okul dönüşümleri için yeni dosya hazırlanıyor!

Orhangazi'de okul dönüşümleri için yeni dosya hazırlanıyor!

Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir dönüşüm raporu hazırlığına başladı.



Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü, okul dönüşümleri için yeni bir çalışma başlattı. 4+4+4 Eğitim sisteminin hayata geçirilmesinden sonra tüm ülke genelinde gerçekleştirilen ancak Orhangazi'de uzun süredir yapılamayan Okul Dönüşümleri için geçen yıl müfettiş raporları doğrultusunda dönüşümlerin tamamlanması istendi.  


İLK RAPOR OLUMSUZ SONUÇLANMIŞTI 


Bu doğrultuda okulların kapanmasından sonra çalışma başlatan Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okul dönüşümleri için hazırladığı ilk rapor bakanlık tarafından kabul görmemişti. TOKİ'deki okullarda yapılan dönüşüm dışında diğer değişikliklerin ertelendiği dönüşüm çalışması ile ilgili Orhangazi Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir çalışma başlattı. Bu çalışma dönüşüm ile ilgili farklı değişiklikler içeriyor, yapılacak dönüşüm çalışması bakanlığa yeniden sunulacak. Yapılacak olan değişiklikler ise bakanlıktan gelecek rapor doğrultusunda düzenlenmiş olacak.



Orhangazi Lider

 



Geri Dön