26 / 04 / 2024

Orion Park Prestige projesinin temeli atıldı!

Orion Park Prestige projesinin temeli atıldı!

Akdoru İnşaat firması tarafından yapım çalışmalarına başlanacak olan Orion Park Prestige sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Projede teslimlerin 2016 yılında yapılmasının planlandığı öğrenildi.



Akdoru İnşaat firması tarafından yapım çalışmalarına başlanacak olan Orion Park Prestige sitesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.


Temel atma törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Genel Merkez Karar Yüksek Kurulu Üyesi Salim Kaplan ile vatandaşlar katıldı.

 

2016 YILI BAŞINDAN İTİBAREN DAİRELERİMİZİ TESLİM ETMİŞ OLACAĞIZ

Programın açış konuşmasını yapan Orion Park Prestige Gayrimenkul Satış Yöneticisi, R’estate World firması temsilcisi İlhan Atar, “Projemiz 5 bin 600 metrekareden ve 5 bloktan oluşuyor. 3+1 ve dubleks dairelerimiz mevcut. 3+1 dairelerimiz 175 metrekare alana sahip. Lüksü standarda çevirdik sloganıyla yola çıktık. Bu bizim için çok önemli. 56 daire ve 5 işyerimiz var. Akdoru İnşaat firmamızın İnegöl’de daha önce Venüs Ada Evleri olarak 136 daireden oluşan bir projesi vardı. Orion Park Prestige İnegöl’de ki ikinci işimiz. Orion Park Prestige’de vatandaşlarımızı lüks bir daire sahibi yapıyoruz. Dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlayıp, 210 bin lirayı buluyor. 2016 yılı sonu itibariyle projemiz tamamen bitmiş olacak. 2016 yılı başından itibaren dairelerimizi teslim etmiş olacağız. Orion Park Prestige’den daire almak isteyen vatandaşlarımız sitemizden ve Yeni Mahalle Uludağ Caddesi üzerinde ki satış ofisimizden bizlere ulaşabilirler. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.


Temel atma törenine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “Şimdiden ev alanlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşletmecinin daha öncesinde aşağıda yapmış olduğu bir site vardı. Ev arayışımız sırasında olmadı, Allah nasip etmedi. Daha sonrasında burada bir projemiz var dendi.  Burayı ziyaret ettik. Allah nasip etti, bizde buradan ev aldık. Evi gezip, inceledim. Gerçekten algı çok değişti. Sunulan şeyler, standartlar çok değişti. Gördüğümüz güzellikleri de her gittiğimiz yerde ifade etmek durumundayız. Öncelikle ben işletmemize kazasız, belasız hayırlısıyla başladığı gibi bitirmesini Allah’tan temenni ediyorum. Buradan ev alacaklara da mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yapılan duanın ardından protokol üyeleri butona basarak Orion Park Prestige sitesinin temeli atıldı. Örnek dairenin gezilmesiyle temel atma töreni son buldu.


http://orionparkprestige.com/


Okur Gazatesi


Geri Dön