26 / 04 / 2024

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.



23 yıldır özgün tasarımları ve üstün teknolojisi ile Türkiye’de banyo mobilyaları sektörünün lideri ORKA® Banyo, 23 - 26 Kasım 2015 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Ortadoğu'nun en büyük ve prestijli yapı & inşaat fuarı Dubai Big 5 Show'da Ortadoğu yapı sektörü ile buluştu. 60’dan fazla farklı ülkeden dünya inşaat piyasasına yön veren 3.000’e yakın katılımcı firmanın yer aldığı Dubai Big 5 Show'a beşinci kez katılan ORKA® Banyo, birbirinden farklı tasarımlarının yer aldığı şık ve fonksiyonel ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Zabeel Hall'de V157 standında ziyaretçilerini ağırlayan ORKA® Banyo, yoğun ilgiyle karşılaştığı fuardan uzun soluklu ilişkilere imza atan anlaşmalarla Türkiye'ye döndü. Başta İran ve Suudi Arabistan olmak üzere, Kuveyt, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Gana, Güney Afrika, Nijerya, Kenya, Lübnan, Pakistan, Ürdün, Umman, Katar, Irak ve Bahreyn'den gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ORKA® Banyo, Ortadoğu'nun inşaat sektöründe de yenilikçi çizgileri ile yer alma yolunda ilerliyor. Görsel Ek: ORKA Dubai Big 5-1 ve Dubai Big 5-2

Türkiye'de banyo mobilyalarında birçok yeniliğe öncülük eden ORKA® Banyo’nun Dubai Big 5 Fuarı’nda sergilediği ürünler arasında kendinden büyüteçli teknolojik IP44 LED aydınlatmalı aynalar, lavabo altı LED aydınlatmalı dolaplar, mineral lavabolar, bütünleşik tezgahlı LED aydınlatmalı sırtlıklı lavabolar, ekolojik aynalar, klasikten moderne uzanan fonksiyonel ve şık tasarımlar var. Dubai Big 5 Fuarı’nda ayrıca ORKA® Banyo’nun bu yıl lanse ettiği ve banyoların tamamlayıcısı armatürler ve banyo aksesuarlarından oluşan ORKA® PLUS markalı lavabo bataryaları, LEDli duş sistemleri, ara musluklar, ve altın-krom-kristal taşlı birçok modelde banyo aksesuarları da sergilendi.

 

Inovatif tasarımlara  verdiği önem ile Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımlarına da hız veren ORKA® Banyo 1992 yılından bu yana büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını geleceğin banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. 


Banyoda kalitenin adı ORKA…

ORKA® Banyo "Her Aşamada Kalite" ilkesi ile hedeflerine koşarken, yılda 540 bin adet banyo mobilyası üretim kapasitesine sahip olarak, zengin ürün profili ve birbirinden özgün seçenekleri ile yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine yenilikler sunuyor. Şu anda ORKA® Banyo ürünleri tüm Türkiye'de 300'den fazla satış noktası ile 1 milyondan fazla evde ve 44 ülkede tüketiciyle buluşuyor.

Esnek kullanım alanlarına sahip, sağlık ve konforun fonksiyonellikle birleştiği üstün tasarımlı banyo mobilyalarına ORKA® Banyo Türkiye yetkili satıcılarından ulaşılabiliyor.




Geri Dön