18 / 04 / 2024

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.



Türkiye’nin lider modüler banyo mobilyası üreticisi ORKA® Banyo, 17-20 Kasım 2014 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri'nde Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilen Ortadoğu'nun en büyük ve prestijli yapı & inşaat fuarı Dubai Big 5 Show'da Ortadoğu yapı sektörü ile buluştu. 60 farklı ülkeden dünya inşaat piyasasına yön veren 2.700'ün üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı Dubai Big 5 Show'a dördüncü kez katılan ORKA® Banyo, birbirinden farklı tasarımlarının yer aldığı şık ve fonksiyonel ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Zabeel Hall'de U156 standında ziyaretçilerini ağırlayan ORKA® Banyo, yoğun ilgiyle karşılaştığı fuardan uzun soluklu ilişkilere imza atan anlaşmalarla Türkiye'ye döndü. Başta İran ve Suudi Arabistan olmak üzere, Kuveyt, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya, Irak, Kenya, Lübnan, Pakistan, Ürdün, Türki Cumhuriyetleri, Umman, Katar, ve Bahreyn'den gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ORKA® Banyo, Ortadoğu'nun inşaat sektöründe de yenilikçi çizgileri ile yer alma yolunda ilerliyor. Görsel Ek: ORKA Dubai Big 5 Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 1992 yılından bu yana büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. 


Banyoda mükemmeli arayanlar için…

ORKA® Banyo tüketiciye kaliteyi en hızlı biçimde sunmayı ilke edinerek güçlü organizasyonu ile dünya standartlarında hizmet verirken, uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ve çevreci ürünleri  ile de çevreye ve insana duyduğu saygıyı da dile getiriyor. ORKA® Banyo Mobilyaları modüler olma özelliği nedeniyle farklı zevklere göre farklı şekillerde kombinlenebiliyor. 

Esnek kullanım alanlarına sahip, sağlık ve konforun fonksiyonellikle birleştiği üstün tasarımlı banyo mobilyalarına ORKA® Banyo Türkiye yetkili satıcılarından ulaşılabiliyor.



Geri Dön