23 / 04 / 2024

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.



2014 GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® VERSAİ, seramik lavabosu ve birinci sınıf mdf üzeri parlak lake yüzey gövdesi ve kapakları ile sunuluyor. Frenli tam açılım çekmecesi ve boy dolap kapağı ile kullanım kolaylığının yanı sıra çocukların güvenliği de düşünülüyor. VERSAİ çekmecesi kendiliğinden çekmece bölme düzenleyicisi ile sunuluyor, böylece banyonuzda detayların da yer bulmasını sağlıyor. ORKA® VERSAİ Altın, Beyaz ve Gümüş olmak üzere üç renk alternatifi ile 2014 ORKA® Banyo Koleksiyonunda yer alıyor. İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.


ORKA Banyo Mobilyaları modüler olma özelliği nedeniyle farklı zevklere göre farklı şekillerde kombinlenebiliyor. Faklı modülleri bir araya getirerek kendi zevkinize göre yepyeni bir tasarım oluşturulabilir, farklı serilerden seçtiğiniz modüller ile kendi banyonuzu kendiniz dizayn edebilirsiniz.


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor, evlere estetik ve şıklık katıyor. 




Geri Dön