16 / 04 / 2024

Orka Life'da yaşam başlıyor!

Orka Life'da yaşam başlıyor!

Ocak ayında temeli atılan Orka, Mamikler ve Kavan İnşaatın ortak projesi olan Orka Life Evleri; Başiskele Yeşilyurt Mahallesi'nde hızla yükseliyor.



Ocak ayında temeli atılan Orka, Mamikler ve Kavan İnşaatın ortak projesi olan Orka Life Evleri; Başiskele Yeşilyurt Mahallesi'nde hızla yükseliyor.  İnşaatta A bloktan anahtar teslimlerine başlandı, Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Galip Erenoflu Caddesi üzerinde bulunan Orka Life Projesi "Yaşam Başlıyor" sloganı ile sahiplerini bekliyor. 


26 DÖNÜMDE 5 YİLDİZ KONSEPTİ 

Yuvacık'ta 26 dönüm üzerinde hızla tamamlanan Orka Life Projesi, 16 Blokta, 10 villa, 128 daire olmak üzere toplam 138 bağımsız bolümden oluşuyor. Yaşam standartlarının yüksek olduğu Orka Life Projesinde bir adet 880 metrekareden olu şan market binası, fitııess salonu, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, squash sahası, Açık spor alanları, Restoran, oyun parkları, çocuk yüzme havuzu, 220 metrekareden oluşan açık yüzme havuzu, aqupark havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, şok duş, troHALUK MAMİK- Orka Life Projesi ortaklarından Mamikler İnşaatın sahibi Haluk Mamik, önemli projeyle bölgeye değer kattıklarını söyledi. Orka Life Projesinde her dairenin balkonunda ise özel olarak tasarlanmış kat bahçeleri mevcut. Şehire yakınlığı, doğası, manzarası ve 5 yıldız konsepti ile Orka Life Projesi sakinlerine güvenilir ve kaliteli bir yaşam vaat ediyor. 


MAMİK: "BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRDIK" 

Orka Life 'Projesi ortaklarından Mamikler İnşaat'ın sahibi Haluk Mamik, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Her şeyden önce önemli olan, bir işi isteyerek ve severek yapmak. Buranın doğasını göz önünde bulundurarak 5 yıldızlı bir tatil köyü kurmak istedik.  Bu projede villa, 142 metrekare 3+ I. 170 metrekare 3+1 ve 200 metrekare 4+1 olmak üzere 4 tip dairelerden oluşuyor. Satışlarımızın yüzde 70'i dip projeden yapılıyor. Bizim kendimize ait bir kalitemiz ve bize karşı bir güven var. Projemizi hızlı bir şekilde tamamladık. Bölgeye bu projeyi uyguladıktan sonra ilgi olduğunu gördük ve bu bölgede projelerimize devam etmeye karar verdik. Bu bölgeye bu tür projeler kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.


Özgür Kocaeli 


Geri Dön