24 / 04 / 2024

Orman Ada Projesi'nde metrekaresi 5 bin dolara!

Orman Ada Projesi'nde metrekaresi 5 bin dolara!

Satışlarını Sapphire ve Levent Loft'un da satışını yapan Servotel Corporation'ın üstlendiği Orman Ada Projesi'nde metrekare ortalama birim fiyatı 5 bin dolar olarak belirlendi



Orman Ada Projesi, yüzde 50'si EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş.,  yüzde 50'si Eczacıbaşı Holding A.Ş. sahipliğiyle birlikte yürütülmekte olan konut projesi.

Satışına Ekim ayı içinde başlanacak olan Ormanada, Zekeriyaköy'de yer alıyor. Ortalama 100 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Ormanada projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor. Projenin satışlarını Sapphire ve Levent Loft'un da satışını yapan Servotel Corporation üstleniyor.

Satış ofisi bir kuleyi andıran proje için 2 Ekim 2010 günü ön talep toplanmaya başlandı. Ormanada’nın satış ofisine gelen kişiler arasında doğrudan firma sahipleri bulunuyor. Elit bir kesime hitap eden projede müşteri profili titizlikle seçiliyor. Ormanada'da randevu sistemi ile konut bilgisi veriliyor.

Eczacıbaşı grubu Zekeriyaköy (Uskumruköy) projesinin ORMANADA adı ile hayata geçirilmesi ve 2010 yılı Ekim ayı içerisinde satış sürecine başlanmasına karar verdi.
 
http://ormanada.com/

 0212 201 59 30


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön