26 / 04 / 2024

Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde metrekaresi 2 bin 800 dolara!

Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor, 4 bin 500 dolara kadar yükseliyor. Proje 2013 yılının Aralık ayında tamamlanacak ve konut teslimleri başlayacak...



Orman Ada Zekeriyaköy Projesi'nde inşaat başlangıç tarihi Aralık 2010 olarak belirlendi. Orman Ada,  2013 yılının Aralık ayında tamamlanacak ve konut teslimleri başlayacak. Sarıyer Zekeriyaköy"de toplam 220 bin metrekare alana inşa edilen Ormanada"nın inşaat alanı ise 103 bin metrekare.

Ormanada"da ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satılmış durumda. Ormanada"da çocukların güvenle oynayabileceği, parklar ve oyun alanları ile Adakoru"da yürüyüş yapılabilecek parkurlar, spor alanları, köpek gezdirme mekanları düşünüldü. Site sakinlerinin sosyalleşebileceği Adamekan. Ormanada bostanlarında yetişen doğal meyve ve sebzeleri, haftanın belirli günlerinde Adabostan"da kurulacak pazardan taze taze seçip alma ayrıcalığı ile doğal ve lezzetli olanı tüketme imkanı olacak.

Ormanada œBirlikte Yaşam Konseptiçerçevesinde, huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla oluşan bir yaşam projesi. Ormanada, şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında, dört bir yanı yemyeşil ağaçlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunmasının yanı sıra önde gelen eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine yakınlığı, şehir merkezine hızlı ve rahat ulaşım olanaklarıyla öne çıkıyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.şž tarafından inşa edilen Ormanada"da 188 adet, beş farklı tip villa; 71 adet, dört farklı sıra ev olmak üzere toplam 259 ünite bulunuyor. Projede bulunan en küçük konut brüt 170 metrekare. En büyük konut ise brüt 700 metrekare büyüklüğündeki villa.

Ormanada"da konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. İstenilen minimum peşinat miktarının yüzde 25 olduğu Ormanada"da metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolardan başlıyor, 4 bin 500 dolara kadar yükseliyor.

Ormanada projesinden ev almak isteyenler Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, HSBC, Finansbank, DD Mortgage"tan kredi kullanabiliyor. 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Ormanada projesinde villalar iki katlı, sıraevler ise üç katlı olarak tasarlandı. Proje dünya çapında deneyim sahibi œAmerikalı Torti Gallas and Partners firmasıyla œKreatif Mimarlık"ın ortak çalışması sonucu yapıldı.

www.ormanada.com
0.212.201 59 30

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön