29 / 03 / 2024

Orman Ada'da metrekaresi 5 bin dolara!

Orman Ada'da metrekaresi 5 bin dolara!

Ön satışlarına 2 Ekim'de başlanan Orman Ada'da metrekare birim fiyatı 5 bin dolar civarında. Eczacıbaşı imzalı projenin satışlarını Sapphire ve Levent Loft'un da satışını yapan Servotel Corporation  yapıyor



Orman Ada, yüzde 50'si EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.şž.,  yüzde 50'si Eczacıbaşı Holding A.şž. sahipliğiyle birlikte yürütülmekte olan bir proje. Ortalama 100 bin metrekarelik  alan üzerine inşa edilen projenin ön satışına 2 Ekim'de başlandı.

Orman Ada'nın satışları Ekim ayı içinde başlayacak. Zekeriyaköy'de yer alan Ormanada projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor.

Eczacıbaşı grubu Zekeriyaköy (Uskumruköy) projesinin ORMANADA adı ile hayata geçirilmesi ve 2010 yılı Ekim ayı içerisinde satış sürecine başlanmasına karar verdi.

Eczacıbaşı Ormanada, 2 Ekim'de ön satışına başlanan bir proje. Konuyla ilgili Eczacıbaşı'ndan kamuyu aydınlatma platformuna yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı.

1) Yüzde 50'si EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.şž., yüzde 50'si Eczacıbaşı Holding A.şž. sahipliğinde birlikte yürütülmekte olan İstanbul ili, Sarıyer ilçesindeki Zekeriyaköy'deki taşınmaz (konut ve kısmen de ticari inşaat) projesinin 'Ormanada' adı ile hayata geçirilmesine, 2) Ormanada projesinde inşa edilecek taşınmazların (konutların) iki ayrı fazda (etapta) ve 2013 yılı sonuna kadar tamamlanacak şekilde, kuruluşumuzun bağlı ortağı Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.şž. ile imzalanan sözleşme kapsamında ve de kontrolünde, birim fiyat üzerinden teklif alma, pazarlık veya götürü anlaşma yöntemlerinden birisi ile seçilecek yüklenici veya alt yüklenicilere ihale edilmek suretiyle yaptırılmasına, 3) Ormanada projesinde yasal süreçleri tamamlanan parsellerde inşa edilecek taşınmazların (konutların) 2010 yılı Ekim ayı içerisinde satış sürecine başlanabilecek şekilde çalışmaların tamamlanmasına, 4) Ormanada projesi kapsamında satışı yapılacak taşınmazları (konutları) satın alacak müşterilerimizin, satış bedelinin azami yüzde 75'ine kadar olan kısmının mutabık kalınan bankalar tarafından kredilendirilmesi konusunda anılan bankalar ile varılan mutabakat çerçevesinde gerekli sözleşmelerin imzalanmasına, 5) Söz konusu bankalar tarafından TL ödemeli konut kredisi tahsisi halinde, müşterilerimizin satın alacakları taşınmazlar (konutlar) üzerinde söz konusu bankalar lehine ipotek tesis edileceği tarihe kadar söz konusu kredilerin anılan bankalara geri ödenmesinin, kuruluşumuz tarafından garanti edilmesine ve bu konuda mutabık kalınan bankalar ile gereken sözleşmelerin birinci derece imza yetkisine sahip iki üyemiz tarafından imzalanmasına karar verdiği' belirtildi.  

Ormanada Projesi'nin satışlarını Sapphire ve Levent Loft'un da satışını yapan Servotel Corporation  yapıyor.  

http://ormanada.com/

 0212 201 59 30

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön