20 / 04 / 2024

Ormanada Konutları Zekeriyaköy'de metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Ormanada Konutları Zekeriyaköy'de metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Ormanada Konutları Zekeriyaköy'de metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. Proje, sosyal alanlarındaki çeşitlilikle ön plana çıkıyor



Ormanada Konutları Zekeriyaköy, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından inşa ediliyor. Boğaz ve Maslak hattına 20 dakikada erişilebilecek uzaklıkta olan Ormanada’nın Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli ve Maslak bölgesindeki metro duraklarına yakınlığı sayesinde ulaşım hızlı ve rahat sağlanıyor. 188 adet beş farklı tip villa ile 71 adet dört farklı tip sıra ev içeren Ormanada projesinin 25 dönümü yeşil alan olarak tasarlandı.

Orman Ada'da; yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı ve 2 bin 500 metrekare sosyal yaşam alanı bulunuyor. Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı isimlerini taşıyan sosyal yaşam alanlarında, kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları yer alıyor.

220 dönüm arazi üzerinde 188 adet beş farklı tip villa, 71 adet dört farklı tip sıra ev, 25 dönüm yeşil alan, 2.500 metrekare sosyal yaşam alanı, 5 dönüm doğal bostan alanına sahip olan Orman Ada'da yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir iki adet tenis kortu, basketbol ve çok amaçlı spor sahası, sekiz adet çocuk parkı ile iki adet rekreasyon alanı, Adameydan, Adamekan ve Adaçarşı’da keyifli buluşmalar için kafe-restoran, çarşı alanı, açık ve kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası ve masaj odaları yer alıyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın yeni konut projesi Ormanada'da metrekare birim fiyatı 2 bin 800 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişiyor. Konut fiyatları ise 500 bin dolardan başlayıp 2. 2 milyon dolara kadar çıkıyor.

Ormanada, pek çok eğitim kurumuna yakınlığı nedeniyle avantajlı bir konuma da sahip bulunuyor. Açı Okulları, The British International School, Doğa Koleji, Darüşşafaka Okulları, Enka Okulları, Boğaziçi Üniversitesi Sarıtepe Kampüsü, Koç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Bahçeköy Kampüsü, Ormanada’nın yakınında bulunan okullardan bazıları.

Ormanada’da Adabostan adı verilen 5 dönüm doğal bostan alanında, sağlıklı ve lezzetli ürünler üretilmesi hedefleniyor. Ormanada bostanlarında yetişen doğal meyve ve sebzelerin, haftanın belirli günlerinde Adabostan’da kurulacak pazardan taze taze alınması mümkün olacak.

Adameydan: Komşuların buluşma yeri, Ormanada’da keyifli sohbetlerin adresi. Kafe-restoran, Adamekan ve Adaçarşı’yı kucaklayan alan.
Adamekan: 1.100 metrekare sosyal kulüp. Açık ve kapalı yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası, masaj odaları, vitamin barı ve çocuk kulübü ile Ormanada’nın ruhu ve bedeni canlandıran sosyal kalbi.
Adabostan: Ormanada’nın beş dönüm bostan alanında üretilen doğal ve lezzetli ürünlerin bulunabileceği pazar yeri.
Adaçarşı: Günlük alışverişin yapılabileceği ve çeşitli ihtiyaçların karşılanabileceği 1.000 metrekare çarşı alanı.
Adakoru: Ormanın içinde orman. Yürüyüş ve bisiklet yolları, biri kapanabilir olmak üzere iki adet tenis kortu ve çok amaçlı spor sahası ile spor tutkunlarının buluşma noktası.
Çocuk parkları: Çocuklar için Ormanada’daki “mahallelerinde” keyifle ve güvenle oynayabilecekleri sekiz adet park alanı.

0212 201 59 30

www.ormanada.com

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön