19 / 04 / 2024

Ormanada Zekeriyaköy'de 5 bin 600 TL taksitle Sıra Evler!

Ormanada Zekeriyaköy'de 5 bin 600 TL taksitle Sıra Evler!

Firma: Eczacıbaşı Gayrimenkul

Proje: Ormanada

Sarıyer Zekeriyaköy'de ormanın tam ortasında yükselen Ormanada projesinde yüzde 1 KDV avantajlı çatı veya bahçe dubleksleri olan Sıra Evler Kampanyası başladı




Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından yapılan Ormanada Zekeriyaköy projesinde Sıra Evler Kampanyası başladı. 8 ay içinde yaşamın başlayacağı Sıra Evler'de yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla 60 ay vade ve 5 ara ödeme ile uygun ödeme koşulları sunulan bahçe ve çatı dublekslerinin taksitleri 5 bin 600 liradan başlıyor. 


Ormanada projesinde fiyatlar evlerin tipine ve konumuna göre 450 bin dolar ile 2 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor. Ödeme planlarında sabit kur ve indirimli banka fizi uygulamaları ile birlikte Eczacıbaşı özel faiz ve vade seçenekleri bulunuyor.


220 bin metrekarelik alana kurulan  Ormanada  projesinde 188 adet beş farklı tipte villa, 81 adet 15 farklı tip sıra ev bulunuyor. Projenin inşaat alanı 103 bin metrekare olarak açıklandı. Ormanada projesi Torti Gallas and Partners tarafından kurulan 'birlikte yaşam' konsepti çerçevesinde hayata geçiriliyor.


Ormanada projesinin çevresinde Açı Okulları, Doğa Koleji, Koç Üniversitesi, Enka Okulları, İstanbul Teknik Üniversitesi, Özel Amerikan Zekeriyaköy Aile Hekimliği Merkezi ve Acıbadem Maslak Hastanesi yer alıyor. 


Ormanada projesinde villalar iki katlı, sıraevler ise üç katlı olarak tasarlandı. 2010 yılının sonunda inşaatına başlanan projede teslimler 2013 yılında yapılacak. 


Zekeriyaköy Ormanada projesinde Adamekan, Adaçarşı ve Adameydan adı verilen sosyal alanlar yer alıyor. Bu sosyal alanlar her türlü zevke hitap ediyor. 


Adaçarşı, günlük alışverişin yapılabileceği ve çeşitli ihtiyaçların karşılanabileceği 1.000 metrekare çarşı alanı olarak tasarlandı. Adamekan'da 1.100 metrekarelik sosyal kulüp bulunuyor. Bu kulüpte açık ve kapalı yüzme havuzu, pilates-fitness merkezi, sauna, buhar odası, masaj odaları, vitamin barı ve çocuk kulübü mevcut durumda. Adameydan ise komşuların buluşma noktası olarak tasarlandı. Adameydan'da kafe ve restoranlar yer alıyor. 


Adabostan; beş dönüm bostan alanından oluşan bir pazar yeri. Burada doğal ürünlere yer veriliyor. Adakoru'da spor olanakları mevcut durumda. Biri kapalı olmak üzere 2 adet tenis kortu, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları bulunuyor. 


0212 201 59 30

 

http://www.ormanada.com/ 

 

Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön