29 / 03 / 2024

Örnek kent Alanya!

Örnek kent Alanya!

Ankara Polatlı Belediyesi'nden bir heyet ile Alanya'ya gelen 198 engelli birey ve refakatçileri, Alanya'da tarihi ve turistlik mekanları gezdi. Alanya'da hiçbir engelle karşılaşmadan ilçeyi gezme imkanı bulduklarını ifade eden heyet, Alanya ile ilgili, "Ö



198 engelli birey ile refakatçileri Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.  Ankara  Polatlı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Cemal Eraslan, birim amirleri, engelli bireyler ve refakatçileri Alanya'ya geldi. 


Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Cemal Eraslan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. 


Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Cemal Eraslan, Yücel ile engelsiz kent çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. 


"Engelsiz Kent Alanya" sloganı ile başarılı çalışmalara imza atan Alanya Belediyesi'nin bu alandaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Eraslan, Başkan Yücel'i tebrik etti. Yücel ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alanya'nın engelsiz kent çalışmalarının önümüzdeki yıllarda da artarak devam edeceğini ve ülkemizde "Engelsiz Kent-Engelsiz Belediye" bayrağım taşımaya devam edeceklerini vurguladı. 


"ENGELSİZ GEZİ" 


Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden 198 engelli birey ile refakatçileri Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Proje Koordinatörü Münir Altıoğlu ile görüşerek hayata geçirilen ve geçirilecek olan projelerle ilgili bilgi aldı. Heyet daha sonra, Engelsiz F&rk ve Yaşam Merkezi Çocuk Gelişim Uzmanı Aksen Uçaner ve Uzman Fizyoterapist Erdem Demir eşliğinde Damlataş Mağarası, Kale Kapısı, Kızıl Ktıle Meydanı, İskele gibi ilçenin tarihi ve turistlik yerlerini gezdiler. 


Alanya Haber


Geri Dön