26 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

Ortadoğu Grup 2017'de 6 yeni projeye başlayacak!

İstanbul’un dört bir yanında orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle tanınan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edecek.



Ortadoğu Grup olarak gayrimenkul sektöründe 2016 yılı için belirlenen hedef ve projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür:

“Bulunduğumuz tüm sektörlerde hayata geçirilmeye çalışılan büyük ve uzun vadeli projeler profesyonellik, mali güç ve titizlik istiyor. Bugün bir projeyi hayata geçirmeye karar verdiğinizde hazırlık süreci bile çok uzun vakitler alıyor. Neticede doğru projeleri, doğru yatırımları yaptığınız zaman karşılığını da alıyorsunuz. 2016 yılı, terör eylemlerinin doğurduğu negatif sonuçlarla geçen bir yıl olmasına rağmen Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerimizi hayata geçirdik. Ayrıca Resim İstanbul’un ikinci etabında ve Merkez Zekeriyaköy projemizde daire teslimlerini gerçekleştirdik. Kısacası 2016 yılında yaşanan bunca olumsuz olaylara rağmen inşaat sektöründeki satış rakamları geçen yıldan aşağı kalmadı. Dolayısıyla ekonomimizin ne denli güçlü olduğunu, birlik ve beraberlik çerçevesinde her zorluğu aşabileceğimizi bir kez daha anlamış olduk. 

 

2017’de Altı Yeni Projeye Başlayacağız

Önümüzdeki yıl içerisinde Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Taşdelen ve Kandilli bölgelerinde yeni projelere başlayacaklarına dikkat çeken Mehmet Gür, bu projelerin toplam değeri 1 milyar lirayı bulacak” dedi. 2017 yılının çok daha iyi geçeceğini söyleyen Gür, yatırımları arttırarak ekonomiye ve ülkeye daha fazla katkı sağlamak istediklerini belirtti. Bizim gücümüz Türkiye’nin gücü diyen Gür, birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde daha başarılı bir yıl geçireceğiz diye sözlerini tamamladı.


  1. Sancaktepe
  2. Zekeriyaköy
  3. Eyüp
  4. Kağıthane
  5. Taşdelen
  6. Kandilli 


Web: http://ortadogugrup.com.tr/


Haber Star'da şu şekilde yer aldı


Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul gibi İstanbul’un farklı bölgelerinde yaptıkları projelerle tanınan Ortadoğu Grup, yeni yılda 6 projeye 1 milyar lira yatırım yapacak. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Sancaktepe’de yaptıkları Resim İstanbul projesinin birinci etabını tamamladıklarını söyleyerek, “Projenin ikinci ve üçüncü etabını da 2017’de teslim edeceğiz. Şu anda Resim İstanbul projesinin üçüncü etabındaki satışlarımız ve GYODER’in başlattığı kampanya çerçevesinde yürüttüğümüz yüzde 15 net indirim fırsatımız devam ediyor. Merkez Zekeriyaköy’de ise teslimler tamamlandı ve hayat başladı” dedi. 


2017’DE TESLİM

Bu yıl Yeni Nesil Eyüp ve Kağıthane’de Mod İstanbul projelerinin satışına başladıklarını belirten Gür “Yeni Nesil Eyüp projemiz 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daire ve 9 ticari üniteden oluşuyor. Kâğıthane’de başladığımız Mod İstanbul projesi ise 3 bin 770 metrekare alan üzerinde. Bu iki projeyi de 2017 yılı içinde teslim edeceğiz” dedi. 2017’de Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Taşdelen ve Kandilli bölgelerinde yeni projelere başlayacaklarına dikkat çeken Gür “Bu projelerin toplam değeri 1 milyar lirayı bulacak” dedi. Sancaktepe’deki Resim İstanbul projesinin karşısında 32 dönümlük arsaları olduğunu ve buraya 500 konuttan oluşan bir proje geliştirdiklerini söyleyen Gür, projenin yatırım değerinin 400 milyon lira olacağını belirtti. 


Kampanya döneminde 3 kat fazla daire sattık

İnşaat sektöründe 2016 yılının 2015’teki satış rakamlarından çok farklı olmadığını söyleyen Mehmet Gür “Olumsuz gelişmeler olmasaydı çok daha başarılı bir yıl geçirebilirdik. Ancak yine de inşaat sektörünün ve bankaların yaptığı büyük fedakarlıklar neticesinde süreci çabuk atlattık. Kampanya döneminde 3 kat daha fazla daire sattık” dedi. Dövizin artmasının yabancılara yapılan gayrimenkul satışını artıracağını söyleyen Gür “Konut satışları Türk Lirası üzerinden yapıldığı ve fiyatları da sabit kaldığından, yükselen döviz kuru ile konut fiyatları yabancılar için ucuzlamış oldu” diye konuştu.  


Star


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


İstanbul’da orta ve üst gelir grubuna yaptığı inşaat projeleriyle öne çıkan Ortadoğu Grup, 2017 yılında da yeni projeler ile büyümeye devam edeceğini bildirdi.


2016 için belirlenen hedef ve projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Bulunduğumuz tüm sektörlerde hayata geçirilmeye çalışılan büyük ve uzun vadeli projeler profesyonellik, mali güç ve titizlik istiyor. bugün bir projeyi hayata geçirmeye karar verdiğinizde hazırlık süreci bile çok uzun vakitler alıyor. Neticede doğru projeleri, doğru yatırımları yaptığınız zaman karşılığını da alıyorsunuz. 2016 yılı, terör eylemlerinin doğurduğu negatif sonuçlarla geçen bir yıl olmasına rağmen Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’u hayata geçirdik. Ayrıca Resim İstanbul’un ikinci etabında ve Merkez Zekeriyaköy projemizde daire teslimlerini gerçekleştirdik. Kısacası 2016 yılında yaşanan bunca olumsuz olaylara rağmen inşaat sektöründeki satış rakamları geçen yıldan aşağı kalmadı” diye konuştu.



Çok daha iyi geçecek


“Önümüzdeki yıl Sancaktepe, Zekeriyaköy, Eyüp, Kağıthane, Taşdelen ve Kandilli bölgelerinde yeni projelere başlayacağız” diyen Gür, bu projelerin toplam değerinin 1 milyar lirayı bulacağını ifade etti. 2017’nin çok daha iyi geçeceğini söyleyen Gür, yatırımları arttırarak ekonomiye ve ülkeye daha fazla katkı sağlamak istediklerini belirterek, “Bizim gücümüz Türkiye’nin gücü diyen Gür, birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde daha başarılı bir yıl geçireceğiz” ifadelerini kullandı


Milliyet


Geri Dön