18 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres! 30 ay sonra teslim!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres! 30 ay sonra teslim!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında bulunan konutlardan ilk etaptaki 546 daire 30 ay sonra sahiplerine teslim edilecek



Resim İstanbul Evleri,  Ortadoğu Grup  projesi olarak hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup  Resim İstanbul  adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri kapsamında ön talep süreci 25 Ocak'a kadar sürecek. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri'nde 1.310 daire yer alıyor. 


3 etaplı Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri'nin ilk etabı 546 konuttan meydana gelirken projede 28 blok bulunuyor. 


81 bin 433 metrekarelik alana sahip olan Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri içinde 3 bin 750 metrekarelik sosyal tesis alanı bulunuyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri teslim tarihi ilk etap için 30 ay sonrası olarak planlanıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri içinde açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, hamam, sauna, kiraz ağaçları, tenis kortu, buhar odası, fitness center ve oyun alanları bulunuyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres bilgileri:

Ortadoğu Grup Resim İstanbul adres: Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Ataşehir Finans Merkezi’ne ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Evleri iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön