27 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul! Ön talep süreci başladı!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul! Ön talep süreci başladı!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup Resim İstanbul kapsamında yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor



Ortadoğu Grup projesi olan  Resim İstanbul  Sancaktepe'de yer alıyor. Resim İstanbul kapsamında toplam 1310 konut yer alıyor. 


Ön talep sürecinin 25 Ocak'a kadar devam edeceği Resim İstanbul Evleri kapsamında 28 blok bulunuyor. Resim İstanbul Konutları, 3 etap halinde yükseliyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul kapsamında toplam arsa alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. Projenin ilk etabında 546 konut yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul teslim tarihi ilk etap için 30 ay sonra olarak belirlendi. Projede 14 farklı tipte konut yer alıyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul içinde dinlenme locaları, pergolalar, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, kiraz ağaçları, tenis kortu, yürüyüş yolları, oyun parkları, hamam, sauna, buhar odası, fitness center ve 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis bulunuyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Ortadoğu Grup Resim İstanbul iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön