27 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Resim İstanbul Orman projesinde ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme seçenekleri ve sürpriz indirimler sunuluyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği  Ortadoğu Grup   Resim İstanbul Orman  fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Resim İstanbul Orman Evleri lokasyon olarak metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika ve Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakikada uzaklıkta yer alıyor.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman teslimleri 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Projede kişiye özel vadelendirme imkanı ve sürpriz indirimler sunuluyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman fiyat!

1 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 230 bin lira,

2 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 357 bin lira,

3 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 485 bin lira,

4 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 798 bin liradan başlıyor.


Resim İstanbul Orman projesinde dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları bulunuyor.


Resim İstanbul Orman Sancaktepe nerede?

Resim İstanbul Orman ulaşım: Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe, İSTANBUL, TÜRKİYE


Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön