20 / 04 / 2024

Ortaköy Yooistanbul iletişim!

Ortaköy Yooistanbul iletişim!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Ortaköy Yooistanbul iletişim için 444 17 13 numaralı telefonu arayarak, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesi 250 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor...




Yoo ve Say Yapı tarafından inşa ediliyor olan  Yooistanbul  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Ortaköy bölgesinde yer alıyor. Ortaköy Yooistanbul iletişim bilgilerinden önce Yooistanbul hakkında bilgi verelim.


Ortaköy Yooistanbul Evleri projesi 250 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri projesi 100 adet daireden meydana geliyor. 11 blok olarak yükselen Yooistanbul Evleri'nde bloklar 5 katlı olarak yükseliyor.


Ortaköy Yooistanbul iletişim için 444 17 13 telefon numarasını arayarak, Yooistanbul satış ofisine ulaşabilirsiniz. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon penthouse ve townhouse daire seçenekleri sunuluyor.


Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde konutların alanları 101 metrekare ile 242 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.



Ortaköy Yooistanbul iletişim

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com


projeye sor



Geri Dön