26 / 04 / 2024

Oryapark İstanbul Ümraniye projesi satışta! 471 bin TL'ye!

Oryapark İstanbul Ümraniye projesi satışta! 471 bin TL'ye!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan 526 rezidans dairenin yer aldığı Oryapark İstanbul projesi satışa sunuldu. Ümraniye'de yükselen Oryapark İstanbul projesinde 1+1'lerin fiyatları 471 bin TL'den başlıyor...




Oryataş İnşaat tarafından, İstanbul Ümraniye Küçüksu Caddesi üzerinde karma bir proje hayata geçiriliyor.  Oryapark İstanbul  adıyla satışa sunulacak olan projede rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanları yer alıyor.


Oryapark İstanbul projesinde, Crown Plaza otel alanı olacak. Otel alanının arkasında kalan 27 katlı ofis binası uluslararası bir firmaya kiralanacak. 


Oryapark İstanbul Ümraniye projesi satışta! 471 bin TL ye!


36 katlı iki rezidans bloğunun yer aldığı Oryapark İstanbul projesinde daha sonra rezidansların yanına bir ofis bloğu daha inşa edilecek. 526 rezidans dairenin yer aldığı Oryapark İstanbul'da rezidans alanına parsel numarasından dolayı 203 Residence adı verildi.

Oryapark İstanbul projesinde A blok'ta 1 - 30 kat arası satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Oryapark İstanbul fiyat listesi 471 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Oryapark İstanbul Ümraniye projesi satışta! 471 bin TL ye!


Oryapark İstanbul projesinde Avenue adıyla alışveriş caddesi yer alıyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanı, alışveriş alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Oryapark İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirtiliyor. 


Oryapark İstanbul ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 8 indirimle, yüzde 25 peşinat sonrasında, TEB, Garanti ve Akbank gibi anlaşmalı bankalardan kredili ödemeler yapılıyor.


Oryapark İstanbul Ümraniye projesi satışta! 471 bin TL ye!


Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön