29 / 03 / 2024

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi!

Firma: Oryataş İnşaat

Proje: Oryapark İstanbul

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Lansmanı 6 Nisan'da yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.



Toplam 526 adet rezidans dairenin yer alacağı  Oryapark İstanbul  Konutları 'nın otel alanı Crown Plaza olacak. Proje dairelerin yanı sıra  ofis, otel ve alışveriş alanlarından oluşuyor.


Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi 36 katlı iki rezidans bloğu ile yükseliyor. Otel alanının arkasındaki 27 katlı ofis binası uluslararası firmaya kiralanacak olan projede daire fiyatları 471 bin TL'den başlıyor.


Parsel numarası sebebiyle rezidans alanına 203 Residence ismi verilen Oryapark İstanbul Evleri  Oryataş İnşaat  imzası ile İstanbul Ümraniye - Küçüksu Caddesi üzerinde inşa ediliyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Ümraniye Oryapark İstanbul Konutları'nın 1. ile 30. katları arası satışa sunuldu. Proje 6 Nisan'da görücüye çıkacak.


Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul projesi alışveriş alanları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. Projenin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Ümraniye Oryapark İstanbul'un ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 8 indirim uygulanıyor, yüzde 25 peşinatta ise kalan bedel için TEB, Garanti ve Akbank gibi anlaşmalı bankalardan banka kredisi kullanılabiliyor. 


Oryapark İstanbul satış ofisi 

Tel: 0216 632 88 38

Web: www.oryapark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön