19 / 04 / 2024

OSKİ Genel Müdürlüğü binası yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü binası yenilendi!

OSKİ Genel Müdürlüğü, Bolaman’da bulunan ek hizmet binasında sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Bina, gerçekleştirilen tadilat ve restorasyon çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturuldu...




OSKİ Genel Müdürlüğü, Bolaman’da bulunan ek hizmet binasında sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Bina, gerçekleştirilen tadilat ve restorasyon çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturuldu.


ORDU’YA MODERN BİR YAPI KAZANDIRILDI


OSKİ Genel Müdürlüğü, Bolaman ek hizmet binasında gerçekleştirdiği restorasyon, bakım ve onarım çalışmaları ile şehirle uyumlu, modern bir yapıyı Orduluların hizmetine kazandırmış oldu.


BİNANIN DIŞ CEPHESİ YENİDEN İNŞA EDİLDİ


2014 yılı öncesi Bolaman Belde Belediyesi tarafından hizmet binası olarak kullanılan yapının Ordu’nun büyükşehir statüsüne geçmesiyle birlikte OSKİ Genel Müdürlüğü’ne devri gerçekleştirilmişti. Ordu-Samsun Çevreyolu kavşağında bulunması, şehre giriş ve çıkışların yapıldığı bir yerde olması nedeniyle dikkat çeken bina, yeni görünümü ile görsel ve estetik bir yapıya kavuşturuldu.


BİNANIN İÇ KISMI TEKNİK BİRİMLERİN İHTİYAÇLARINI GİDERİYOR


Ek hizmet binasının iç kısmının da tadilat ve restore çalışmaları tamamlandı. Bina; Fatsa Şube Müdürlüğü Şantiye Şefliği, Alo 185 Fatsa Arıza Takip ve Teknik Servisi, Sayaç Ayar İstasyonu, Ruhsatlandırma ve İçme Suyu Kanal Şefliği, Fatsa ve üst bölgeleri için teknik malzeme deposu, toplantı odaları ve sosyal tesis gibi birçok birimin ihtiyaçlarını gideriyor. Bina çevresindeki peyzaj çalışmalarının ise OSKİ teknik ekiplerince kısa bir süre içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön