24 / 04 / 2024

Osman Beşel: Tonya'nın geleceğine imza atacağız!

Osman Beşel: Tonya'nın geleceğine imza atacağız!

Köy köy mahalle mahalle dolaşan Beşel bu arada proje çalışmalarının da sonuna geldi. Hazırlamış olduğu projelerle Tonya'nın geleceğine imza atacağını iddia eden Beşel bürokrasi de edindiği tecrübeyi, siyasette halka hizmet olarak devam ettirmek istiyor.




Ak parti Tonya Belediye Başkan adayı Osman Beşel'in seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Köy köy mahalle mahalle dolaşan Beşel bu arada proje çalışmalarının da sonuna geldi. Hazırlamış olduğu projelerle Tonya'nın geleceğine imza atacağını iddia eden Beşel bürokrasi de edindiği tecrübeyi, siyasette halka hizmet olarak devam ettirmek istiyor. 

Aynı zamanda mühendis olan Osman BEŞEL, "belediyecilik proje işidir, proje de bizim işimizdir." dedi. 

Osman Beşerin belediye başkanı olması halinde Tonya için hazırladığı projelerin bir kısmını bizlerle de paylaştı. Bilindiği üzere Trabzon ilk kez Büyükşehir olacak, tüm ilçeler büyükşehir kapsamında hizmetlerden faydalanacak ve tüm şehirler büyükşehirle birlikte hizmet alacak. Büyükşehirle birlikte bazı yeni hizmet kurumları oluşacaktır. Bu işler aslında öyle kolay işler değildir. Ancak çok şükür ki Trabzon'da bu işin üstadı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu abimiz var. Onun azmi ve dersini çok iyi çalışmış olması bizimde işimizi kolaylaştıracaktır. Biz plan ve programlarımızı yapmış bulunmaktayız. 

Büyükşehirle birlikte ilçemize topyekün bir hizmet seferberliği başlatacağız. Tonya hazır olsun çünkü ben hazırım. Projelerimizi başta ulaşım, altyapı, çevre, turizm ve kültür olmak üzere birçok alanda sınıflandırdık. 

Bu proje ilçemizin gelişmesinin miladı olacaktır. 2004 yılında hazırlanan çevre yolu projesi, Karayolları Bölge Müdürlüğüne sunulmuş ve 2009 yılı imar planına işlenmiştir. Karayollan Bölge Müdürlüğü görev kapsamında olan Çevre Yolunun yapımı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yakinen takip edilecektir. 


Taka


Geri Dön