29 / 03 / 2024

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı. Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.




Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven çocuklarıyla birlikte çiftlik ürünlerinin satışa sunulacağı ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı.


Açılışa çok sayıda vatandaş ile birlikte Dikili CHP İlçe örgütü tam kadro katıldı. CHP’nin dışında diğer partilerin de açılışa temsilci gönderdikleri gözlendi. Termik santrallere, siyanürle altın çıkarılmasına, kısacası kirleticilere karşı verdiği mücadeleler sonucu çevreci kişiliğiyle sadece Ülke çapında değil dünya çapında da tanınan Özgüven, açılışa katılan gazeteci ve konuklara GDO’lu ürün satılmayacağını doğal olmayan her şeye karşı olduklarını söyledi.


Vatandaşlara peynir, zeytin, reçel ve lokma ikram eden Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.



Gazete Yenigün



Geri Dön