26 / 04 / 2024

Osman Zolan, akvaryum projesi için borçlanma yetkisi istedi!

Osman Zolan, akvaryum projesi için borçlanma yetkisi istedi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın seçim vaatleri arasında yer alan dev akvaryum projesi başta olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 300 milyon liralık borçlanma talebi oy birliği ile meclis gündemine alındı.




Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Çoğunluğunu imar planı değişikliği ile ilgili maddelerin oluşturduğu 70 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın İller Bankası'ndan 300 milyon lira kullanması ile ilgili önergesi oybirliği ile gündeme alındı. 

DEV AKVARYUM İÇİN İLK ADIM

Belediye Başkanı Osman Zolan'ın. 300 milyon lira kredi kullanması ile ilgili gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Zolan'nın borçlanma talebinin mecliste kabul görmesi halinde. İller Bankası'ndan alınacak 300 milyon lira Kongre Kültür Merkezi ikmal inşaatı ve çevre düzenlemesi. akvaryum inşaatı, gençlik ve kültür merkezleri ile yüzme havuzları, asfalt şantiyesi inşaatı, bakım, onarım ve depolama tesisleri, katı atık bertaraf tesisleri, muhtelif park düzenlemeleri, sahipsiz sokak hayvanları geçici bakını evi. mezarlıklar yapım ve onarımı, otoparklar kamulaştırılması ve yapımında kullanılacak. 


Deha 20


Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DENİZLİ Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın seçim vaatleri arasında yer alan dev akvaryum projesi başta olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde kullanılmak amacıyla, İller Bankası'ndan 300 milyon liralık borçlanma talebi oy birliği ile meclis gündemine alındı. Toplantıda çoğunluğunu imar planı değişikliği ile ilgili maddelerin oluşturduğu 70 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi. 


Sabah Egeli


Geri Dön