25 / 04 / 2024

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor!

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge



Hızlı büyüyen Bursa’nın şehircilikte gelişim ve değişimini gösteren bir simge olarak kent merkezini süsleyecek “gerçek meydan” için geri sayım başladı. Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Bursa’ya modern ve sosyal bir meydan kazandırıyor. Meydan, modern mimariye sahip camisi, sosyal ve kültürel donatı alanları, kafeteryası, parkı ve yeşil alanlarıyla “İşte hizmet işte geleceğin Bursa’sı” dedirtecek.


PANORAMA BURSA 1326 FETİH MÜZESİ


Osmanlı Devleti'nin kurduğu şehir Bursa, cihan devletinin efsanevi kuruluş ve yükseliş dönemini Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi ile gözler önüne serecek.Dünyanın ikinci tam panoramik müzesi olma özelliği taşıyan müze Bursa'nın yanı sıra Türkiye'nin de tarihi zenginliklerine, kültürüne ve ekonomisine değer katacak.


SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atmaya hazırlanan Osmangazi Belediyesi, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla günümüz dünyasının ideal şehir örneği olarak Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor. Geleneksel yaşayış tarzımızın modern şehircilik formu ile yeniden değer kazanacağı proje ile ticaret ve sosyal donatı alanları, ulaşım ağı, yeşil alanları ve modern binaları ile Soğanlı’da kaliteli bir yaşam hedefleniyor.


OSMANGAZİ ATLETİZM SALONU


Bünyesindeki 46 spor tesisine uluslararası standartlarda yeni bir tesis daha ekleyecek olan Osmangazi Belediyesi, atletizm dalında Bursa’nın ilk, Türkiye’nin ise ikinci kapalı tesisi olmaya aday Osmangazi Atletizm Salonu için düğmeye bastı. Dünya müsabakalarına ev sahipliği yapacak kalite ve standartlarda hizmet vermesi planlanan tesis, ülkemizin genç sporcularına da başarıya giden yolda ilham verecek.


ADRENALİN PARK 


Dünyanın en büyük şehirlerinde olan Adrenalin Parkı şimdi Bursa’ya yapılıyor. Osmangazi Belediyesi Bursa’nın potansiyel turizm kaynaklarına alternatif oluşturabilecek yepyeni projeleri ilçeye kazandırmaya devam ediyor. İçerisinde telli kayak pisti, kule parkuru, asma köprüler gibi aktivitelerin yer alacağı Adrenalin

Parkı Rfihrin anariİRİna anarii



KALİTELİ YAŞAM MERKEZİ


“Önce insan” felsefesiyle hizmetlerine yön veren Osmangazi Belediyesi, Ofistik ve Alzheimer hastalarını sevgi ve şefkat çatısı altında kaliteli bir yaşamla buluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye’ye örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesi olarak şekillenen Kaliteli Yaşam Merkezi, Otistik ve Alzheimer hastaları için bugüne kadar yapılmış en iyi hizmet alanlarından biri olacak. Tesiste ayrıca Huzurevi de yer alacak.




Geri Dön