28 / 03 / 2024

Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda sona gelindi!

Kaba inşaatı biten okulda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Şu anda sıva, elektrik tesisatı ve yer döşemeleri gibi ince işçilikleri devam eden okulumuz, inşallah birkaç ay içerisinde tamamlanacak" dedi





Kaba inşaatı biten okulda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Şu anda sıva, elektrik tesisatı ve yer döşemeleri gibi ince işçilikleri devam eden okulumuz, inşallah birkaç ay içerisinde tamamlanıp, söz verdiğimiz gibi önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmete girmiş olacak” dedi. 

 

Eğitim ve öğretime büyük önem veren, belediye bütçesinin önemli bir kısmını eğitime ayıran Osmangazi Belediyesi’nin, ilçeye kazandırdığı en büyük iki eğitim yatırımından biri olan Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu’nda kaba inşaat tamamlandı. Bu güne kadar, ilçedeki 250 okuldan 226’sına girerek boya, badana, çevre düzenlemesi, tadilat ve spor alanları gibi, ihtiyaç duyulan pek çok konuda destek veren Osmangazi Belediyesi, yer temininden inşasına kadar her şeyiyle sıfırdan inşa ederek milli eğitime kazandıracağı 26 derslikli okul, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde eğitim vermeye hazırlanıyor.   


 


Mehmet Akif Mahallesi’nde toplam 4 bin 915 metrekare alan üzerine inşa edilen 26 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak eğitime çok ciddi destek veriyoruz. Belediye olarak sıfırdan inşa ettiğimiz 36 derslikli Uluslar Arası Murat Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi’nden sonra ilçeye kazandırdığımız en büyük eğitim yatırımlarımızdan birisi de 26 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu. Mehmet Akif Mahallemizde inşa ettiğimiz okulumuz, içerisinde toplantı salonları, kütüphanesi, yemekhanesi, kantini, laboratuvarları, spor salonları ile modern bir eğitim tesisi olacak. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde sürüyor. İnşallah birkaç ay içerisinde tamamlayıp, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmete girmiş olacak” diye konuştu.


 


Firma yetkilileri ile birlikte okul inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Okulumuzun şu anda kaba inşaatı bitti. İnce işçilik dediğimiz seramik, mermer, boya ve dış cephe giydirme, mekanik ve elektrik tesisatlarının döşenmesi gibi çalışmalar devam ediyor. Hedefimiz önümüzdeki Haziran ayına kadar her şeyini tamamlayıp Milli Eğitime teslim ederek, önümüzdeki dönem için öğrenci kayıtlarının yapılmasını sağlamak.  Ben, Mehmet Akif Mahallemize, ilçemize, eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Burada okuyup yetişecek olan evlatlarımız, inşallah ileride bu vatan ve milletimiz için başarılı birer insan olarak hizmet vereceklerdir” diye konuştu. 


 


Osmangazi Belediyesi




Haber Günboyu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz Haziran ayında atılan Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu inşaatında sona gelindi. Kaba inşaatı biten okulda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Şu anda sıva, elektrik tesisatı ve yer döşemeleri gibi ince işçilikleri devam eden okulumuz, inşallah birkaç ay içerisinde tamamlanıp, söz verdiğimiz gibi önümüzdeki eğitim öğretim döneminde hizmete girmiş olacak." dedi. İlçedeki 250 okuldan 226'sına girerek boya, badana, çevre düzenlemesi, tadilat ve spor alanları gibi, ihtiyaç duyulan pek çok konuda destek verdiklerini belirten Dündar, Mehmet Akif Mahallesinde toplam 4 bin 915 metrekare alan üzerine inşa edilen okulun 26 derslikli olduğunu kaydetti. 



Günboyu


Geri Dön