16 / 04 / 2024

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti.



'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti. 


Osmangazi Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın başkanlığında dün gerçekleşti. Meclis üyelerine yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Dündar, 'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyledi. Toplam 3.4 hektar uygulama alanına sahip proje için şu ana kadar bölgedeki birçok dükkanı kamulaştırdıklarını belirten Başkan Dündar, "Kamulaştırılan dükkanlar arasında bazılarının yıkımı gerçekleştirildi. 2016 yılı içerisinde bölgedeki diğer dükkanların kamulaştırması yapılarak projenin başlatılması hedefleniyor" dedi. 


MİMARLAR ÇALIŞIYOR 

Kamunun menfaati doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Dündar, "Kamulaştırdığımız diğer yerlerdeki tahliyeler mart ayı so nunda gerçekleştirilecek ve bu dükkanların da yıkımı yapılacaktır. 

Amacımız 'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni bir an önce Bursa'ya kazandırmak. Herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturmak istiyoruz. Süreçte herhangi bir sıkıntı yok. Yer sahipleriyle anlaşmaya varı yoruz. Proje konusunda da birçok mimar ile çalışıyoruz. Herkesin beğeneceği güzel bir proje oluşturacağız" diye konuştu. 


Yeni Dönem


Haber  Bursa'da Meydan Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için 2016 yılının sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyledi. 


Osmangazi Belediyesi mart ayı olağan Meclis Toplantısı Başkan Dündar'ın başkanlığında gerçekleşti. Toplam 3.4 hektar uygulama alanına sahip Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için şuana kadar bölgedeki birçok dükkanı kamulaştırdıklarını belirten Dündar, "Kamulaştırılan dükkanlar arasında bazılarının yıkımı gerçekleştirildi. 2016 yılı içerisinde bölgedeki diğer dükkanların kamulaştırması yapılarak projenin başlatılması hedefleniyor. 


Amacımız Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni biran önce Bursa'ya kazandırmak. Herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturmak istiyoruz. Süreçte herhangi bir sıkıntı yok. Yer sahipleriyle anlaşmaya varıyoruz. Proje konusunda da birçok mimar ile çalışıyoruz. Herkesin beğeneceği güzel bir proje oluşturacağız" diye konuştu. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön