16 / 04 / 2024

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.



Projenin maketini inceleyerek, animasyon görüntülerini izleyen Bedrettin Yıldırım, "Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, kentsel dönüşüm konusunda Türkiye'nin arzu etti projedir" dedi. 


AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Bedrettin Yıldırıma, Kentsel Tasarım Müdürlüğünde bulunan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin maketini gösteren Başkan Dündar, projenin detaylarını anlatı. Bölgedeki kamulaştırmaları büyük ölçüde bitirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, "Bu projede çok iddialıyız. Bu projeyle birlikte tüm Bursa'da dönüşüm başlatmak istiyoruz. Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi hayata geçtiğmde diğer mahallelerdeki dönüşümü de tetikleyecek" dedi. 


SON AŞAMAYA GELİNDİ 


Başkan Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde son aşamaya geldiklerini kaydederek, "imar planları onaylanma aşamasında. 


Projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanmasıyla birlikte, ilk kazmayı vurarak inşaat çalışmalarına başlayacağız. Bugün Milletvekilimiz Bedrettin Yıldırım ile birlikte sadece Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesini değil, Osmangazi'deki tüm değişimi bü'likte yerinde inceledik. Bundan sonraki süreçte Osmangazi nin modern bir yapılaşmayla Bursa'ya yeni bir vizyon kazandırması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. 


OLUMSUZ DÜŞÜNCELER BERTARAF EDİLECEK 


Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin, konutlardan işyerlerine, yeşil alanlarından spor merkezlerine kadar her şeyiyle çok güzel olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım ise, "Bu proje Türkiye'nin arzu ettiği kentsel dönüşüm projesi. Türkiye'nin geleceğine ışık tutacak dönüşüm, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar'ın özverili çalışmaları neticesinde Soğanlı Mahallesinden başlayacak. 


Başkan Mustafa Dündar, gerçekten dört dörtlük bir proje hazırlamış. Kendisini tebrik ediyorum. 

Bu proje Bursa'da kentsel dönüşümle ilgili birtakım olumsuz düşünceleri de bertaraf edecektir ve kentsel dönüşümün önünü açacaktır. Bu projeyi bu sebepten dolayı da çok önemsiyoruz" ifadelerini kullandı. 


A Gazete


Geri Dön