29 / 03 / 2024

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.



Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor. Master plan ve kentsel dönüşüm çalışmalarının geldiği aşama hakkında meclisi bilgilendirmek istedik. Geçen dönem master planla ilgili Bursa'nın bütün dinamikleri, odalar sivil toplum örgütleri, partiler ve meclis üyelerimiz katkı koydu. Herkesin düşüncesi alındı ve ona göre bir neticeye varıldı. Yeni dönem ar kadaşlarımız bu konuyla ilgili bilgi istedi. Bugün onlarla bu konuyu paylaşmak ve kentsel dönüşümle ilgili geldiğimiz noktayı onlara aktarmak adına bir toplantı yapıyoruz" dedi. 


ADIM ADIM TAKİP EDİYORUZ 


Bursa'nm ihtiyacı olan kentsel dönüşümün bir ülke gerçeği olduğunun altını çizen Dündar,"Bizler bu ihtiyaç çerçevesinde master plan sonucu belirlemiş olduğumuz bölgelerde çalışmaları sürdürüyoruz. Bunlardan en yalan olarak uygulamaya geçeceğimiz bölgeler Soğanlı, Kent Meydanı ve Demirkapı bölgeleri olacak. Bunları adım adım takip ediyoruz. 

Ayakları yere basan ciddi çalışmalar yaptık. Başladığı zaman Bursa'yı hedef alan bir proje olacak. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Diğer projeler yürüyor. Kent Meydanı'nda çalışmalarımız sürüyor. Demirkapı bakanlar kurulu tarafından onaylandı. Bu projelerin hepsini birlikte yürütmek zor. Emin adımlarla gidiyoruz. Fazla acele etmiyoruz" şeklinde konuştu. 


A Gazete


Geri Dön