27 / 04 / 2024

Osmangazi'de hedef kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de hedef kentsel dönüşüm!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Sukaypark Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Dündar, Yeni dönemde kentsel dönüşüm noktasında ciddi çalışmalara imza atacaklarını belirtti.




Osmangazi Belediyesi personeli Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye personelinin aileleriyle birlikte geldiği iftar yemeğine yaklaşık 2 bin 300 kişi katıldı. 

Sukaypark Sosyal Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Biliyorsunuz 30 Mart tarihinde bir seçim yaşadık. Bizlerin geçmiş dönemde yapmış olduğumuz çalışmaların vatandaşlarımız tarafından takdir görülmesi ve onaylanması bizlerin tekrardan görev başına gelmesini sağlamıştır. Bizlerin bu başarısı bir bütün olarak hepimizin başarısıdır. Yapmış olduğumuz çalışmalar sadece bir kişinin değil, kurumsal olarak tüm Osmangazi Belediyesi'nin çalışmalardır. Bizlerde almış olduğumuz bu destekle yeni dönemde daha güçlü bir şekilde görevimizin hakkını yeniden hep birlikte vereceğiz" dedi. Yeni dönemde kentsel dönüşüm noktasında ciddi çalışmalara imza atacaklarını belirten Başkan Dündar, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni dönemde gerek hizmet noktasında gerek yapı noktasında ve asıl önemlisi de Türkiye'nin birçok belediyesinde konuşulan kentsel dönüşüm noktasında ciddi çalışmalar yapacağız. Bizler Osmangazi'yi adım adım dolaşarak işin uzmanlarıyla birlikte bir kentsel dönüşüm haritası çıkardık. Yapmış olduğumuz yeni master plan çalışması ile Osmangazi'de nerede ne yapmamız lazım, neresinin yenilenmesi, neresinin yeniden planlanması gerekiyor bunların hepsini tek tek belirledik ve şimdi yeni bir çalışma dönemi başlatıyoruz. 

Bizim bu dönemdeki hedefimiz Osmangazi'yi tarihi dokusu ve tarihi kimliği ile birlikte modern bir şehir haline getirmek. Osmangazi'niıı tarihte olduğu gibi yeniden çevresine örnek bir şehir olması yolunda önemli adımlar atılıyor." 



Bursa'da Meydan


Geri Dön