19 / 04 / 2024

Osmaniye Doğa Parkı Residence!

Osmaniye Doğa Parkı Residence!

Firma: Serhat Mühendislik

Proje: Doğa Parkı Residence

Osmaniye Doğa Parkı Residence fiyatları 275 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, teslimleri hemen gerçekleşen proje kapsamındaki konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...




Osmaniye'de  Serhat Mühendislik  imzası ile hayata geçirilen Osmaniye Doğa Parkı Residence projesinde satış süreci devam ediyor.


35 konuttan meydana gelen Osmaniye Doğa Parkı Residence 4 blok halinde yükseliyor. Doğa Parkı Residence 'ta yer alan konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Osmaniye Doğa Parkı Residence kapsamında yer alan konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Osmaniye Doğa Parkı Residence daire fiyatları 275 bin liradan başlıyor, 300 bin liraya kadar yükseliyor. Osmaniye Doğa Parkı Residence projesi; Valiliğe, çarşıya ve üniversiteye yakın konumda yer alıyor.


Osmaniye Doğa Parkı Residence 'ta; 24 saat kameralı güvenlikli site koruması, giyinme odası, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, özel bahçe ve peyzaj düzenlemesi, ebeveyn odasında sauna, jakuzi, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


Telefon: 0328 826 10 36

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön