24 / 04 / 2024

Osmaniye Yeni Belediye Hizmet Binası Temmuz'da tamamlanacak!

Osmaniye Yeni Belediye Hizmet Binası Temmuz'da tamamlanacak!

Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 6 Nisan’da MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan Yeni Belediye Hizmet Binasında kaba inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı.




Osmaniye Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. 6 Nisan’da MHP Genel Başkanı ve 

Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli tarafından temeli atılan Yeni Belediye Hizmet Binasında kaba inşaatın büyük bir kısmı tamamlandı.



Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Kadir Kara, inşaatın hızla devam ettiğini söyledi. Yeni belediye hizmet binası inşaatında artık kaba inşaatın yükselmeye başladığını ifade eden Başkan Kara, yaklaşık olarak kaba inşaatın %20’sinin tamamlandığını belirtti.


 


Osmaniye’de Selçuklu Mimarisi Yükseliyor


Eski otogar arsasında yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine yapılan Yeni Belediye Hizmet binasının toplam 17.500 metre kara kapalı alanı olduğunu dile getiren Başkan Kara, şunları söyledi: “Osmaniye’de Selçuklu mimarisi ile bezenmiş bölgenin ve Türkiye’nin en güzel ve kullanışlı belediye hizmet binasını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


 


Binamız içerisinde başkanlık katından tüm servislere kadar profesyonelce hazırlanmış bir yapı ile vatandaş memnuniyetini arttırıcı tüm detaylar yapılacaktır. Vatandaşın hizmet beklentileri hesaplanarak kat düzenlemeleri yapıldı. Vatandaş hangi hizmeti kaçıncı katta nasıl bir ortamda almasını içeren bir araştırma sonucunda proje hazırlandı. Proje içerisinde toplantı ve nikâh salonu gibi sosyal doku alanları da bulunmaktadır. Binanın zemin katına ise kapalı bir otopark yapıyoruz. Tüm hızla çalışmalarımıza devam ediyoruz”



Osmaniye Belediyesi




Geri Dön