23 / 04 / 2024

Osmanlı İnşaat 59 bin TLye yılda 2 bin rezidans satacak!

Osmanlı İnşaat 59 bin TLye yılda 2 bin rezidans satacak!

Osmanlı İnşaat, faizsiz ve kefilsiz satış sistemiyle her gelir grubuna yönelik lüks konut satmayı hedefledi. Bugüne kadar 15 projeyi teslim eden şirket, Beylife Residenceta 59 bin liradan satışlarına başladı



Osmanlı İnşaat, Beylükdüzünde Beylife 1, Beylife 2, Beylik Evler projelerini hayata geçirdi. Lüks konutları orta ve alt gelir gruplarıyla da buluşturmayı hedefleyen Osmanlı İnşaat, 59 bin TLye herkesi lüks konut sahibi yapmayı planlıyor. 1993 yılında kurulan ve bugüne kadar 15 projeyi tamamlayarak birçok kişiyi konut sahibi yapan Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı Her sene iki proje üreterek 2000 kişiyi ev değil, rezidans sahibi yapmak istiyoruz. Ayrıca bundan sonra rotamız Anadolu olacak dedi.  Osmanlı İnşaat Yapı, halen İstanbul Beylikdüzünde Beylik Evler, Beylife Residence 1, Beylife Residence 2 ve Diyanetsen olmak üzere 4 projesini de tamamlamaya odaklanmış durumda.

140 milyon dolarlık yatırım yapıldı

Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bakırcı, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri 15 projede ortak amacın yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirterek, Projeler öncesi mutlaka anket çalışması yapıyoruz. Kişilere nasıl bir konut sahibi olmak istediklerini soruyoruz ve bu isteklere artı özellikler katarak konutlarımızı tasarlıyoruz dedi. Beylife 1. Etaptaki 1086 konutun yüzde 65inin satıldığını belirten Bakırcı, Haziran 2012de tamamlanacak projenin maliyetinin ise 100 milyon dolar olduğunu kaydetti. Ağustos 2012de teslim edilecek olan ve yine yüzde 65i satılan 294 konutluk Beylife 2. Etap içinse 40 milyon dolar yatırım yaptıklarını aktaran Osman Bakırcı, bu konutların 1+1lerden oluştuğunu bildirdi.

Faiz yok, kefil istemiyoruz

Yapılan anket sonuçlarında kişilerin en çok düşük fiyatlı konut sahibi olmak istedikleri ve rezidanslarda yaşamaya özendiklerinin ortaya çıktığını belirten Bakırcı Sektörde bir ilki gerçekleştirdik ve vade farkı olmadan sıfır faizle konut sattık. Banka kredisi, kefil talep etmedik. Her insan ev sahibi olmalı düşüncemizi diğer projelerimize de uyguladık; hatta bu düşüncemizi zamanla geliştirerek her insan rezidans sahibi olmalı, dedik. Ardından konut fiyatına residanslar yapmaya karar verdik. Beylikdüzünde devam eden ve iki etaptan oluşan projelerde saray konforunu örnek alarak tasarladığımız rezidansları satışa sunduk dedi. 

Bundan sonra rotamız Anadolu olacak

ESENYURTUN simgesi haline geldiklerini belirten Osman Bakırcı Son 2 senedir Esenyurtta proje çalışmalarımızı gerçekleştirdik ve Esenyurtun simgesi haline geldik. Esenyurtta çalışmalarımız devam ederken, bir yandan da dev iki yeni projeyi başlatarak Anadoluya açılacağız. Erzurum ve Mardinde ortalama 1000 konutlu siteler yapacağız. Bu siteleri yine rezidans konseptiyle inşa edeceğiz. Amacımız Türkiyedeki herkesin yaşama koşullarını yükseltmek dedi. Bakırcı, Osmanlı İnşaatın toplumdan kazandığını yine onlara borçlu olduğu mantığıyla hareket ettiğini belirterek, bu anlamda Beylikdüzü ve Yeşilköyün yanı sıra Giresun, Mardin, Kars, Erzurumda okul, sağlık ocağı ve karakol yaptıklarını vurguladı.
Star/İbrahim Acar


Geri Dön