26 / 04 / 2024

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

Osmanlı İnşaat'tan flaş gözaltı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama...




İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Şube Ekiplerinin maket üzerinden konut satışı yapan Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Osmanlı İnşaat'tan flaş bir açıklama geldi. Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı'nın da gözaltına alındığı operasyonla ilgili açıklama yapan firma söz konusu inşaat firması ile Osmanlı İnşaat A.Ş arasında resmi veya gayri resmi hiçbir bağ bulunmadığını belirtti.



İşte Osmanlı İnşaat tarafından yapılan o açıklama:


Değerli Müşterilerimiz;             

Bir inşaat firması hakkında yürütülen soruşturma gereğince söz konusu inşaat firması yöneticileri ile akrabalık nedeniyle yönetim kurulu başkanımız Osman Bakırcı'nın ifadesine başvurulmuştur. Söz konusu inşaat firması ile Osmanlı İnşaat A.Ş arasında resmi veya gayri resmi hiçbir bağ bulunmamaktadır. Yönetim kurulu başkanımız Sayın Osman Bakırcı görevinin başındadır.                                        


27 Temmuz 2015 tarihinde 30'un üzerinde mağdur, Osman Nuri Bakırcı'nın eşi Nuriye Bakırcı ve şirket müdürü Müslüm Allı adına, dolandırıcılıktan yargılanmaları istemiyle İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Projede olmayan dairelerin satışını yaptığı gerekçesiyle adına birçok dava açılan Osmanlı İnşaat sahibi Osman Nuri Bakırcı'nın teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunuyor. 




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com        

                                 


Geri Dön