23 / 04 / 2024

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Osmanlı Pazarı'nda dükkanlar bu ay içerisinde teslim edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlı Pazarı esnafına dükkânlarının bu ay içerisinde teslim edileceği müjdesini verdi. Melih Gökçek Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 20 Aralık 2015'te elektrik kontağından çıkan yangın sonucu küle döndükten sonra yeniden inşa edilen Osmanlı Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Osmanlı Pazarı Esnafı Kooperatif Başkanı Hamit Özsoy ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar ile pazarın son durumuna bakan Başkan Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrımdı, ilk belediye başkanlığı yaptığım yerdir. Onun için Keçiörenlilere borcumuz da çoktur. Bu borcumuzu ödemenin mutluluğunu yaşıyorum, Allah bir daha böyle felaket vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz Başbakanımız bu konuda özellikle talimat vermişti ve 'derhal oraya gidin ilgilenin gereğini yapın' diye. Biz de Başbakanımızın talimatını özellikle zamanında yerine getirmenin mutluluğundayız. AK Partimizin bir özelliği var, o da şudur; bir söz verilirse söz zamanında tutulur. Burada da bir söz verildi ve söz zamanında tutuldu. Bunun da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz"dedi.


"O gün ağlıyorduk, bugün seviniyoruz."

Dükkanımız yandığında ağlıyorduk, şimdi ise seviniyoruz diyen Keçiören Osmanlı Pazarı Esnafı Kooperatif Başkanı Hamit Özsoy, "Dükkanlarımızın değerleri 200 bin idi. Şimdi tahmin ederim 400-500 bin lira oldu. Melih Başkanıma çok teşekkür ederim, kendisinden Allah bin defa razı olsun. Aksi halde bu kadar insan bugün perişan olmuştu. O gün ağlıyorduk, bugün seviniyoruz. Yenilemek istesek biz yapamazdık. Devletimizden de Allah razı olsun" diye konuştu.



Sabah


Geri Dön