26 / 04 / 2024

Otel yatırımcıları 4. kez İstanbul'da!

Otel yatırımcıları 4. kez İstanbul'da!

CATHIC, Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezinde 9 - 10 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.Konferansta konularında uzman üst düzey konuşmacılar, altyapının rolü hakkındaki görüşlerini tartışacak.



Türkiye temsilciğini Alkaş'ın yaptığı ve yılın turizm buluşması olarak nitelenen CATHIC, otel yatırımının her aşamasında rolü bulunan tarafları uluslararası düzeyde biraraya getirecek, yeni iş bağlantıları kurma firsatı yaratacak. Konferansta konularında uzman üst düzey konuşmacılar, sektördeki son trendler, sermaye piyasaları, karma projeler ve yatırımları kolaylaştırmak için altyapının rolü hakkındaki görüşlerini tartışacak. 


300 DELEGE KATILACAK

Konferansta turizm endüstrisinde ulaşımın ve hava bağlantılarının oynadıkları rol, lüks pazarda gelişme fırsatları, kullanılmayan otel kapasitesinin nasıl en aza indirgeneceği, süresi uzatılmış konaklamaların sağlanması konuları ele alınacak. 

23 ülkeden 300'den fazla delegenin katılacağı CATHIC'te katılımcılar, yeni fırsatlar hakkında fikir alışverişinde bulunma, iş bağlantısı kurma, yeni iş olanaklarının keşfedilmesi adına da fırsat yakalayacak. Uluslararası zincir otel markalarının katılım sağlayacağı konferansta Türkiye'nin turizmde kaydettiği hızlı çıkış grafiğine de dikkat çekilecek


Milliyet Turizm


Geri Dön