25 / 04 / 2024

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Oto World Asya Kurtköy satılık!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin liradan başlayarak yükseliyor. 170 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Has Şirketler Grubu imzası ile inşa ediliyor.



Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen  Oto World Asya  projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde hayata geçiriliyor.


Oto World Asya Kurtköy satılık galeri sayısı 365 olarak belirlendi. Bu yılın başında teslim edilecek olan projede bankalar, oto kuaförleri, sigorta acenteleri ve oto aksesuar dükkanları bulunuyor.


Oto World Asya Kurtöy projesindeki dükkanların alanları 200 metrekare ila 600 metrekare arasında değişiyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Oto World Asya Pendik projesi konum olarak TEM otoyoluna 3 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre mesafede inşa ediliyor. 


Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Kiralık dükkan fiyatları ise 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. 


Oto World Asya nerede?

Adres: Pendik Tem Bağlantı Yolu Üzeri, Sabiha Gökçen Havalimanı Karşısı Pendik/İstanbul


Oto World Asya iletişim

Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön