24 / 04 / 2024

Oto World Asya'ya yurt dışı talebi artıyor!

Oto World Asya'ya yurt dışı talebi artıyor!

Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya'ya, Avrupa'dan da talep geliyor.



Tematik" AVMlerin gündemde olduğu  ve yükselişe geçtiği bu dönemde Anadolu Yakasının "ilk ve tek" Oto AVM'si olma özelliğine sahip Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje.
İstanbul Anadolu Yakası dışında Gebze, Kocaeli, Yalova gibi çevre illerdeki galericilerin de dikkatini çeken proje, bölgenin en hızlı gelişen ilçesi Pendik'le yükselmeye devam ediyor. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya, Avrupa'dan da alıcılar buluyor. Avrupa'da özellikle Almanya, Belçika, Fransa gibi ülkelerden alımların gerçekleştiği Oto World Asya'nın kurucu ortaklanndan Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik; Yaz sezonunun başlamasıyla vatanına tatile gelen gurbetçilerimizin projeye özellikle ilgi göstereceği ve satın almalar gerçekleştireceği kanaatinde olduklarını belirtti.

GURBETÇİNİN GÖZDESİ OLACAK

Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik "Projemizin temel atma töreni aralık ayında gerçekleşti. Bu 6 aylık dönemde çok büyük Ali Gedik yol kat ettik. İnşaatın ilerlemesi ve iş yerlerinin satılması konulanndan çok memnunuz. İlk 6 aylık hedeflerimizi tutturduğumuzu söyleyebilirim Anadolu yakasında ilk ve tek olmamız bize çok büyük katkılar sağladı çünkü burada ilericilerin böyle bir AVM'ye ihtiyacı vardı. Biz bu ihtiyacı karşılıyoruz. Fransa, Almanya, Belçika gibi ülkelerde yaşayan Avrupalılar projemizi çok önemsiyoriar.

Yaz aylarına girmemiz ve okulların kapanmasıyla birlikte ülkelerine gelen gurbetçilerimizden de ilgi bekliyoruz. Oto World Asya')! onlann da iyi bir yaunm aracı ve iş imkanı olarak göreceğini ve yazın önemli sayıda satın almalar gerçekleşeceğini öngörüyoruz." dedi.

Yeni Akit

Geri Dön