10 / 05 / 2024

Otomatik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otomatik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otomatik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015 'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer 'de, İsmail Kurtuluş Çolak Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Otomatik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, İsmail Kurtuluş Çolak Müdürlüğü'nde kuruldu.


Otomatik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Şirket hertürlü Yapı malzemelerinin alım satımı inşaat yapı dekorasyon tamir bakım tadilat işleri yapmak.  2Şirket hertürlü inşaat malzemelerinin alımı satımı imatalını ihracatını toptan ve perakende yapmak.  3-Her türlü inşaat yapmak, Kat karşılığı anlaşarak inşaat yapıp satmak. 4-Otel Motel Tatil köyü Kamping gibi yerler yapmak bunları almak satmak işletmek ve kiraya vermek bunlarla ilgili gerekli arsaları alır satar kiraya verir 5-Hertürlü Mobilya imalatı yapmak bunlarla ilgili araç gereç makina ve teçhizatlarının alım satımını kiralanması  toptan ve perakende olarak yapmak. 6-Bu işlerle ilgili hertürlü plan proje endüstriyel tasarım acentalık işleri yapmak. 7-Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için Menkul ve fayrimenkul alabilir, kiralayabilir,ipotek koyabilir,ipatek koydurabilir ve satabilir. 8-Şirket amaç ve konularını gerçekleştirebilmek için her türlü araç gereç makina  teçhizat ve kredi  alabilir. 9-Alacaklarını teminen başkalarına ait menkul ve gayrimenkul bilcümle hak ve mal üzerine rehin veya ipotek tesis edebilir. Gereğinde bunların fekkine talep edebilir. 10-Yasal yükümlülüklerini yerine getirmek kaydıyla yurt içi ve yurt dışında Şirketler kurabilir kurulmuş olanlara iştirak edebilir. 



Geri Dön