28 / 03 / 2024

Outlet Center İzmit’te, Anneler Günü kutlandı!

Outlet Center İzmit’te, Anneler Günü kutlandı!

Türkiye’nin ilk outleti Outlet Center İzmit’te, Anneler Günü bol hediyeli ve bol eğlenceli etkinliklerle kutlandı...




Her geçen gün bünyesine yeni bir ünlü markayı katarak, marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Outlet Center İzmit; 12 Mayıs 2013 Pazar günü, bünyesinde gerçekleştirilen programla anne ve çocukları ağırladı.

Outlet Center İzmit bünyesinde, 12 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilen Anneler Günü etkinliklerinde; anneler, hem çocuklarıyla hem de birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Gün boyunca çocuklarıyla birlikte; düşürmeden top oynama, düşürmeden hulahop çevirme, tuvalet kâğıdıyla mumya yapma, ip atlama, pişmemiş makarna dizme ve sandalye kapma gibi eğlenceli yarışmalara katılan anneler; Outlet Center İzmit’ten hediye çekleri ve Bernardo gibi mağazalardan da sürpriz hediyeler kazandılar.

Grup Nazar en güzel şarkılarını misafirler için seslendirdi. Maphoytag halk oyunları ekibi en güzel gösterilerini sergiledi. Annelere karanfiller dağıtıldı. Outlet Center İzmit’te çocuklara yönelik çeşitli animasyon gösterileriyle süren Anneler Günü etkinlikleri, akşam saatlerine kadar devam etti.


Geri Dön