29 / 03 / 2024

Ovacık Altın Madeni denetimlerde temiz çıktı!

Ovacık Altın Madeni denetimlerde temiz çıktı!

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.



Koza Altın İşletmeleri bünyesinde  İzmir  Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.


 

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Bakanlıkça gerçekleştirilen 165. denetimde Ovacık Madeni'nin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.


Ko­za Al­tın İş­let­me­le­ri A.Ş’nin, Ka­mu­yu Ay­dın­lat­ma Plat­for­mu­’na (KAP) yap­tı­ğı açık­la­ma­da, İz­mi­r’­in Ber­ga­ma il­çe­sin­de bu­lu­nan Ova­cık Al­tın Ma­de­ni­’y­le il­gi­li id­di­ala­rın asıl­sız ol­du­ğu­nun or­ta­ya çık­tı­ğı bil­di­ril­di.


Çev­re ve Şe­hir­ci­lik Ba­kan­lı­ğı­’nın id­di­alar üze­ri­ne 25 Ka­sım 2014 ta­ri­hin­de ola­ğan­üstü bir de­ne­tim ger­çek­leş­tir­di­ği ifa­de edi­len açık­la­ma­da, yapı­lan 165 de­ne­tim so­nu­cun­da ma­de­nin te­miz ol­du­ğu bil­gi­si­ne ula­şıl­dı­ğı kay­de­dil­di.


Ko­za Al­tın İş­let­me­le­ri ta­ra­fın­dan KAP'a ya­pı­lan açık­la­ma­ şöy­le:


HER DE­NE­TİM ŞİR­KE­Tİ­Mİ­ZE OLAN GÜ­VE­Nİ AR­TI­RI­YOR


- Ova­cık Al­tın Ma­de­ni ile     il­gi­li asıl­sız id­di­alar üze­ri­ne     Çev­re ve Şe­hir­ci­lik Ba­kan­lı­ğı     25 Ka­sım 2014 ta­ri­hin­de ola­ğan­dı­şı bir de­ne­tim ger­çek­leş­tir­miş­tir. Bu de­ne­tim so­nuç­la­rı     ta­ra­fı­mı­za ulaş­tı­rıl­mış­tır.


- Bu ola­ğa­nüs­tü de­ne­tim iş­let­me­mi­ze ya­pı­lan 165. de­ne­tim ol­muş­tur.


- Bu de­ne­tim so­nuç­la­rı­na gö­re ma­de­ni­mi­zin ter­te­miz ve pı­rıl pı­rıl ol­du­ğu bir kez da­ha bel­ge­len­di­ril­miş­tir.


- Ya­pı­lan her de­ne­tim şir­ke­ti­mi­ze olan gü­ve­ni art­ır­mak­ta­dır.


- Şir­ke­ti­mi­zin tüm iş­let­me­le­ri­nin çev­re­ye ve iş gü­ven­li­ği­ne gös­ter­miş ol­du­ğu du­yar­lı­lık dün­ya stan­dart­la­rın­da olup, dün­ya ma­den­ci­li­ği­ne ör­nek gös­te­ril­mek­te­dir.


HAK­SIZ MAĞ­DU­Rİ­YET BİR AN ÖN­CE SON­LAN­DI­RIL­MA­LI


- İş­let­me­le­ri­miz tüm ya­sal mev­zu­ata has­sa­si­yet­le uy­mak­ta­dır.


- Çev­re ve Şe­hir­ci­lik Ba­kan­lı­ğı'ndan ya­sal hak­kı­mız olan izin­le­ri­mi­zin ve­ril­me­si­ni ve ya­şa­nan hak­sız mağ­du­ri­ye­tin bir an ön­ce sonlandırılmasını bek­li­yo­ruz.


- Şir­ke­ti­miz ile il­gi­li tüm ge­liş­me­ler doğ­ru ve za­ma­nın­da ka­mu­oyu ile pay­la­şıl­mak­ta­dır.


- Bu­nun dı­şın­da de­di­ko­du ma­hi­ye­tin­de­ki ha­ber­le­re iti­bar edil­me­me­si­ni önem­le ri­ca ede­riz.


Bugün


Geri Dön