27 / 04 / 2024

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Reyhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.



Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ender Reyhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Öykü Müteahhitlik Mimarlık Mühendislik Haritacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırma tasarım fizibiliteleri yapmak. 2-) Yapı endüstrisinin doğrudan doğruya veya dolayısıyla ilgide bulunduğu her türlü proje, montaj, tesisat, mimari, kontrollük,çizim,müşavirlik, danışmanlık, araştırma, tahlil, etüt gibi tekniğe ve ihtisasa dayalı hizmetlerin müteahhitlik,taşeronluk ve inşaatla ilgili diğer iş ve işlemlerin yurt içinde ve yurt dışında yapmak veya idame ve intaç etmek 3-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkullerin danışmanlık ve ekspertiz hizmetleri yapmak. Kat, daire, bina, arsa, arazi, yalı, köşk,çiftlik, bağ, mera, dükkan, mağaza, kafeterya, otel, motel, lokanta gibi her türlü gayrimenkul malların komisyonculuğunu, alım, satım ve pazarlamasını yapmak ve yaptırmak. 4-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özelikle konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar,villa, tatil köyü, devre-mülk, apartman, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, iş yeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi, ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir kiraya verilmesi, kiralanma pazarlamasını yapmak. 5-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 6-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 7-) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 8-) İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. 9-) Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi,Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. 10-) Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı.



Geri Dön