24 / 04 / 2024

Öykü Osma kocasını ikna etti, Story Residence doğdu

Öykü Osma kocasını ikna etti, Story Residence doğdu

Eski manken Öykü Osma, Orkun Group'un kurucusu işadamı İlhan Karadeniz ile evlendikten sonra eşini lüks inşaat projeleri geliştirmeye razı etti



Manken Öykü Osma, eşi işadamı İlhan Karadeniz'i müteahhit yaptı. Karadeniz, yeni girdği inşaat sektöründe her biri 40'ar milyon dolarlık projelerine karısının ismi Öykü'nün İngilizcesi olan Story adını verdi. İstanbul'da her biri 180 dairelik lüks residence yapan Orkun Group'un sahibi İlhan Karadeniz, son olarak 2 bin 200 metrekare arsa üzerinde, İstanbul Beylikdüzü'nde bir residence yaptırdı. Projenin terasında uzak deniz manzaralı bir yüznme havuzu da bulunuyor.

13. katta özel müşteri

Kar Oto Radyatörleri'nin sahibi sanayici Hikmet Kar'ın toplam 2 bin 200 metrekare büyüklüğündeki 13. katı komple satın aldığı residence, tamamen bitmiş durumda. Ev alanların hemen taşınabileceği projede fiyatlar metrekare bazında 1500 dolardan satılıyor. Brüt 103 net 63 metrekare olan en küçük daireler de büyük dairelerle birlikte her birinde 13 daire bulunan bir katta konumlanıyor. Kat içi hollerin salon boyutunda olduğu projede iki hızlı asansör de bulunuyor.

Arsaya 6 milyon dolar ödedi

Story Residence 2 projesinin arsasını 6 milyon dolar ödeyerek alan Karadeniz, "Ben bu arsayı kat karşılığı alsaydım, 24 milyon dolarını arsa sahibine vermek durumunda olacaktım" diyor. Residence projesine 1 yıl önce başladığını söyleyen Karadeniz, inşaat malzemelerinin çoğunu peşin paranın gücünü kullanarak, yüzde 50-60 indirimle aldığını belirtiyor.

5 yıldızlı otel hizmeti

Story Residence 2, büyüklükleri brüt 103 ile 219 metrekare arasında değişen 155 daire ile 4 mağazadan oluşuyor. Pazarlaması Turyap tarafından yapılan projedeki dairelerin fiyatı ise metrekare bazında 1500 dolar. Mobilyalı ve mobilyasız seçeneklerin bulunduğu rezidansta 12 ayrı büyüklükte daire bulunuyor. Ev temizliği için ücreti karşılığı house-keeping hizmeti verilen projede lostra salonu, SPA, spor alanı, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masaj odaları, fitness bölümü, buhar odası gibi lüks otellere özgü bölümler yer alıyor. Aylık aidatı ise 200 TL.

Akşam


Geri Dön