18 / 04 / 2024

Öykü Soysal ve Sinan Taslı Yapı Merkezi'ne atandı

Öykü Soysal ve Sinan Taslı Yapı Merkezi'ne atandı

Yapı Merkezi Prefabrikasyon 'un Mimari Ürünlerden Sorumlu Satış Müdürü görevine Öykü Soysal atandı. şžubat 2011 itibariyle yeni görevine başlayan Soysal; Yapı Merkezi Prefabrikasyon bünyesinde ağırlıklı olarak Lifbeton ve Yapıblok ürünleri özelinde çalışm



Türkiye 'de ön üretimli beton teknolojileri konusunda sektör lideri olan Yapı Merkezi Prefabrikasyon 'un Mimari Ürünlerden Sorumlu Satış Müdürü görevine Öykü Soysal atandı. şžubat 2011 itibariyle yeni görevine başlayan Soysal; 13 yıllık sektör deneyimi ile Yapı Merkezi Prefabrikasyon bünyesinde ağırlıklı olarak Lifbeton ve Yapıblok ürünleri özelinde çalışmalarını sürdürecek.

Yapı Merkezi Prefabrikasyon ekibinde Mühendislik Ürünlerinden Sorumlu Satış Müdürü ise Sinan Taslı oldu. 1995 yılından beri inşaat / yapı malzemeleri sektöründe uzmanlaşan Taslı, Yapı Merkezi Prefabrikasyon bünyesindeki kariyerine Ocak 2011 itibariyle başladı. Taslı ağırlıklı olarak Panelton ve Prefabrik Taşıyıcı Sistem Elemanları ürünleri ile ilgilenecek.

YAPI MERKEZİ PREFABRİKASYON HAKKINDA

Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.şž. kurulduğu 1978 yılından bugüne değerli müşterilerine, endüstriyel ortamda üretilmiş yüksek kaliteli prefabrike yapı ürünleri ile yapısal ve mimari çözümler sunmaktadır. Yapı Merkezi Prefabrikasyon ön gerilmeli boşluklu beton panel üretimi, taşıyıcı blok üretimi, boşluklu çatı makası üretimi ve ardgermeli kolon-kiriş bağlantıları gibi birçok konuda sektörüne öncülük etmektedir.

Yapı sektöründe başarıyla geçen yıllar içinde 500 'e yakın sanayi ve ticaret yapısı, 2,8 milyon m2 Panelton döşeme ve duvar elemanı, 16 milyon adet Yapıblok üretimi gerçekleştiren Yapı Merkezi Prefabrikasyon A.şž. 7 ana ürün grubu ile müşterilerine hizmet etmektedir.


Geri Dön