25 / 04 / 2024

Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor!

Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor!

Bursa Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek" diye konuştu..



Oylat Kaplıcaları'na ulaşımı sağlayan yol genişletiliyor. Çalışmaları inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Müteahhit firma kasım ayından önce Gündüzlü ve Hilmiye köyü arasındaki yolu bitirecek. Gündüzlü ve Hilmiye köylülerimize, yolun genişletilmesi konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 


SU SORUNU ÇÖZÜLECEK 


Gündüzlü ve Hamamlı köylerinde içme suyu sıkıntısı olduğunu da aktaran Şahin, "Su kaynaklarının üzerinde yaşamalarına rağmen bu mesele devam ediyordu. Kalkınma Bakanlığından Köy-Des projesi ile biraz daha fazla destek alarak, 100 bin lira da İl Özel İdaresi'nden temin edip, 5 köyümüzün içme suyu ve 2 köyümüzün su deposunu yeniden ihale ettik. Şu anda çalışmaların çok iyi ilerlediğini öğrendim. İçme suyu köylerimizin hizmetine sunulacak" diye konuştu. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön