23 / 04 / 2024

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki Ali Kaptan'ın evi sizin olabilir!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'deki Ali Kaptan'ın evi sizin olabilir!

Son günlerin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki nin evi 2. kez düzenlenen Prefabrik fuarında satışa sunuldu. Fuarda yoğun ilgi gören Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin evi'ni satışa sunan 4 Artı Çelik Firması,ilk günden 22 sipariş aldı 



Dizinin sponsoru olan 4 Artı Çelik Yapı firması bundan 4 ay önce dizinin ses getiren yangın sahnesi için hazırladığı ev izleyicilerin unutamadığı sahneler arasına girdi.

Firma da bu ilgi üzerine evin aynısını satışa sunmaya kara verdi. 4 Artı Çelik Yapı firması Genel Müdürü Halil Atalay; İkinci derece tarihi eser niteliği taşıyan evin, depreme karşı dayanıklı halde çelik profillerden inşaa edilmesi, kamuoyunun ilgisini çekti. Bu ev ile ilgili konut yaptırmak isteyen, restaurant işletmecileri, otel işletmecileri, eğlence mekanları ve ev almak isteyenlerden ciddi teklifler almaya basladık ve bu proje üzerine çalışma kararı aldık. Böylece hem günümüz teknolojsine uygun, depreme dayanıklı bir yapı tasarladık, hem de bu tarihi dokunun, görsel olarak, yarınlara daha uzun zaman miras kalmasına aracı olduk.Şu anda evimizin satış değeri 90.000 TL. Aynı zamanda daha geniş kitlelerin yararlanabilmesi için Prefabrik fuarına özel %10 indirim ve 60 aya varan taksit seçenekleri sunuyoruz diye konuştu.

 


Geri Dön