26 / 04 / 2024

''Oyunda Kal'' etkinliği 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak!

''Oyunda Kal'' etkinliği 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak!

Forum İstanbul açıklamasına göre, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak...




Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak.


Forum İstanbul açıklamasına göre, gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hedefiyle Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un sosyal sorumluluk platformu "Oyunda Kal", 23 Nisan’da Forum İstanbul’da başlayacak.


23-27 Nisan tarihleri arasında Forum İstanbul’da gerçekleşecek ve pek çok sportif aktiviteye sahne olacak "Oyunda Kal" etkinliğinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol yetenek taraması da düzenlenecek. Sahaya çıkıp, kendini gösteren genç yetenekler, temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına katılma şansını yakalayacak.


Projenin sözcüsü ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Yöneticisi basketbolcu İbrahim Kutluay da 27 Nisan’da Forum İstanbul’daki etkinliğinde gençlerle buluşacak. "Oyunda Kal" Forum İstanbul’dan sonra haziran sonuna kadar Türkiye çapında 8 Forum Alışveriş Merkezi’nde daha gerçekleştirilecek.


 

AA


Geri Dön