28 / 03 / 2024

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm A.Ş.'nin birleşmesi sonrası işlemlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...



Şirketimiz, Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. (Aktay Turizm A.Ş.) ile devralma sureti ile birleşmiş olup, birleşme işleminin 23 Mart 2015 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildiği bilgisi 23.03.2015 tarihli açıklamamız ile Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanmıştır.


Birleşme sonucu olarak, daha önce Aktay Turizm A.Ş. aktifinde kayıtlı olan Ela Quality Resort Hotel'in artık Şirketimiz portföyünde yer alacak olması nedeni ile Yönetim Kurulumuz tarafından; Aktay Turizm A.Ş. ile işletmeci şirket Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. arasındaki mevcut kira sözleşmesindeki şartların (yıllık 8 milyon USD sabit kira + %5 ciro payı) devam ettirilerek, Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye kira faturalarının 24 Mart 2015 tarihinden itibaren Şirketimiz tarafından tanzim edilmesine karar verilmiştir.


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.


Geri Dön